• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

11. sınıf Web tasarım ödevi için yardım !

Brknyld99

Öğrenci
İçinde html css ve javascript kodlarıyla site lazım kendim yaparımda uzun süreceği için sizden istiyorum eğer yapan varsa bana gönderebilirmi. İyi Forumlar.

Sonra memlekette neden programcı yetişmiyor... o_O

İki satır, iki sayfa yapsa. Ekrana sadece merhaba dünya bile yazdırsa. Kendi uğraştığı için eminim daha fazla not alır.

İki satır, iki sayfa yapsa. Ekrana sadece merhaba dünya bile yazdırsa. Kendi uğraştığı için eminim daha fazla not alır.
Neyse bu konu kilit söylediğiniz sözlerden sonra uyumayacağım yapıcağım 2 satır 2 sayfa hayırlısı neyse o olsun artık :)

4 saat işledik aha dayıya sor :):):)

Ben 11. sınıftaykende internetten hazır projeleri indirip düzenleyip sınıftakilere satmıştım :)
Bu arada google amcaya "Free css themes" yazsan yeterlidir.

Bootstrap kullanabilirsin eminim çok kolay olacaktır. Hiç yapamayacağım dersen Adobe Photoshop CS6 programın varsa yap bir tasarım .psd olarak kaydet internette dönüştürücüler var güzel bir şekilde geri verir size web sitesini.

Bootstrap kullanabilirsin eminim çok kolay olacaktır. Hiç yapamayacağım dersen Adobe Photoshop CS6 programın varsa yap bir tasarım .psd olarak kaydet internette dönüştürücüler var güzel bir şekilde geri verir size web sitesini.
kardeş fireworksdende yapılabilirmi dediğin tasarım işi ?