11 milyon liralık garaj !!

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
[SDNTV3]http://video.l3.fbcdn.net/cfs-l3-ash1/77331/535/116381408424123_36892.mp4[/SDNTV3]

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Çok Görgüsüz buluyorum bu adamı. Kişiliği iyi olabilir ama Malı ve parasını bu kadar çok dillendirmesi Görgüsüzlüktür Biraz Sakıp Sabancı'yı örnek alsın...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
İnsanların karakterleri birbirinden farklıdır.Ali Ağaoğlu'nun karakteride hava atmayı, gösterişi çok seven bir insan.Bizzat kendide dile getirdi hava atmayı çok sevdiğini.Sonuçta bu insanlar buralara gelmek için ne zorlukları, ne dertleri, ne engelleri aşarak bugünlere geliyorlar.Kazandığı paranında hakkını vericek tabiki.Bunca davranışını, gösterişli yaşam tarzını beğenmiyor olabilirsiniz ancak Ağanın tek bir cümlesi bunları safdışı bırakmaya yetiyor."Hiçbir zaman malımın kölesi olmadım."Bu lafından sonra Ali Ağaoğlu'nu dahada takdir ettim.Helal olsun.

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kimi hava atıyor peki 50 milyon yoksula mı.Bunda takdir edilecek hiçbirşey yok malesef.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
İnsanların karakterleri birbirinden farklıdır.Ali Ağaoğlu'nun karakteride hava atmayı, gösterişi çok seven bir insan.Bizzat kendide dile getirdi hava atmayı çok sevdiğini.Sonuçta bu insanlar buralara gelmek için ne zorlukları, ne dertleri, ne engelleri aşarak bugünlere geliyorlar.Kazandığı paranında hakkını vericek tabiki.Bunca davranışını, gösterişli yaşam tarzını beğenmiyor olabilirsiniz ancak Ağanın tek bir cümlesi bunları safdışı bırakmaya yetiyor."Hiçbir zaman malımın kölesi olmadım."Bu lafından sonra Ali Ağaoğlu'nu dahada takdir ettim.Helal olsun.

kimi hava atıyor peki 50 milyon yoksula mı.Bunda takdir edilecek hiçbirşey yok malesef.

Lauset'in cümlesi özetlemiş herşeyi 50 milyondan fazla yoksulun olduğu bir ülkede Garaj'ımda bu kadar arabam var fiyatlarını bilmiyorum diye hava atan bir insanı takdir etmek çok mantıklı galiba (!)

Malımın kölesi olmadım sözündede yalan söylemiş çünkü Haber Kanalında haber değeri taşımayan bir habere konu olmuş Malıyla övünüyor yani mertebesi malı sayesinde Yaptığı işi değil. Madem malının kölesi olmadı neden bir Haber kanalında Garaj'ındaki mallarıyla hava atıyor Haber kanalına onlar sayesinde çıkıyor? Kendi sözünüzle kendinizi vurmuşsunuz aslında...

Parayı nasıl kazandığı beni ilgilendirmez nasıl harcadığıda ama bunu gösteriş olarak yapıyorsa öylede yapıyor kullanmayacağı arabaları sırf reklam için alıyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Forumda daha önce de konusu açılmıştı ve gayet güzel geyikler dönmüştü. Acaba şimdi neden hoş karşılanmadı(!)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış , o yüzden hiç konuşmaya gerek yok ilgilendirmiyor beni ne kadarlık arabasının olduğu , bana ne faydası var ? İyi forumlar herkese..:flowers:

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
araba tutkusu başkadır.
parası var alıyor demek ki.50 milyon yoksul insan olması Ali beyi ilgilendirmez elbette vicdanen rahatsa hiç sorun değil..

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
İşi gücü araba adamın..:)

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ne diyim adamin parasi var aliyor .ama bir insnain bu deli zengin olusu pek hayirli degildir sannedersem bizde o arabalarin tekinin tekerini alacak güc yok :)

saolbakalım

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ne yapalım yani bizde mi mal varlığımızı milyonlar önüne dökelim. Uçaklarımızı helikoptelerimizi mi gösterelim. Garajımın kapılarıını televizyon kanallarına mı açayım. Yer yerinden oynar bak :D

DwL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çok Görgüsüz buluyorum bu adamı. Kişiliği iyi olabilir ama Malı ve parasını bu kadar çok dillendirmesi Görgüsüzlüktür Biraz Sakıp Sabancı'yı örnek alsın...

Katılıyorum başkan haklısın.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Sabancı gibi bir iş adamı olmak, milyonların karnını doyurmak varken hava atmanın manası ne. öteki tarafa ferrari ile gidecek sanki.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
yuh, sende öldürdün iyice bizi, en azından iki tekerini alırım :D

:) ya simdi o güc yok cünki tek tekeri alip ne yapacaz :) ona aptallik denir ,ama harbiden insan düsününce bu ne derece kisiliksiz bir davranis okadar lüks arabayi almak , yok kullaniyormus ,insaAllah el arabasini alamayacak duruma düsersin .millet cocuguna bir lokma götüremezken bu ne düzüne gibi birde hepsi bu degil diyor yani arkasi varmis daha ,yani bende okadar ayakkabi yok :) ,alamadigimdanmi .birde fiyatlarini bilmiyormus ,özürü kabahatinden büyük sanki ekmek aliyor ,yavsak ben buzamana kadar bir lamburgi direksiyonu dahi tutmadim ,hayal bile edemiyorum adamda görünce millet ucuz bir sey sanneder

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Adam çalışmış çabalamış almış. Şimdi arkasından yavşak gibi kelimeler pek hoş değil. Bu adamın hayat hikayesini okuyun isterseniz. Tamam yardım yapsa daha iyi olur ama sonuçta onun parası bize laf düşmez...