mr_rain
Guru
- Reaksiyon puanı
- 453
İnsanların karakterleri birbirinden farklıdır.Ali Ağaoğlu'nun karakteride hava atmayı, gösterişi çok seven bir insan.Bizzat kendide dile getirdi hava atmayı çok sevdiğini.Sonuçta bu insanlar buralara gelmek için ne zorlukları, ne dertleri, ne engelleri aşarak bugünlere geliyorlar.Kazandığı paranında hakkını vericek tabiki.Bunca davranışını, gösterişli yaşam tarzını beğenmiyor olabilirsiniz ancak Ağanın tek bir cümlesi bunları safdışı bırakmaya yetiyor."Hiçbir zaman malımın kölesi olmadım."Bu lafından sonra Ali Ağaoğlu'nu dahada takdir ettim.Helal olsun.
kimi hava atıyor peki 50 milyon yoksula mı.Bunda takdir edilecek hiçbirşey yok malesef.
ne diyim adamin parasi var aliyor .ama bir insnain bu deli zengin olusu pek hayirli degildir sannedersem bizde o arabalarin tekinin tekerini alacak güc yok![]()
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış , o yüzden hiç konuşmaya gerek yok ilgilendirmiyor beni ne kadarlık arabasının olduğu , bana ne faydası var ? İyi forumlar herkese..:flowers:
Çok Görgüsüz buluyorum bu adamı. Kişiliği iyi olabilir ama Malı ve parasını bu kadar çok dillendirmesi Görgüsüzlüktür Biraz Sakıp Sabancı'yı örnek alsın...
yuh, sende öldürdün iyice bizi, en azından iki tekerini alırım![]()