11.3 beta

bayanzaharyas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir önceki sorduğum soruyu değiştirmek istiyorum, ip 6 11.3 beta güncellemesi ile ayarlar kısmından apple’ın vaad ettiği gibi yavaşlama/kasma sorunu çözülebilir ve cepten boşuna telefon değişimi için para çıkmayabilir mi yoksa artık miadı doldu mu?

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
batarya değişimi yapıldığı zaman telefon ilk günkü haline geliyor.

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Açıkçası apple çalışanlarına ben sordum online sohbet üzerinden, ayarlardan değiştirince telefonda performans kaybı olmayacak dendi ve güncellemeyi itunes üzerinden kurmamı söylediler yayınlanınca, ayarlar üzerinden kurulum yapınca hata payı biraz daha fazla oluyormuş güncellerken ama betayı kurma çok kısa bir süre sonra yayınlanacak zaten tam sürümü bekelemeni öneririm

---- Mesajlar birleştirildi ----

Birde size önerim ayarlar-genel-sıfırla-tüm ayarları sıfırla yaparsanız telefonda kasmalar gidebilir bi deneyin sonra tekrardan kendi ayarlarınızı yaparsınız

Son düzenleme:

bayanzaharyas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
batarya değişimi yapıldığı zaman telefon ilk günkü haline geliyor.
Sıkıntı telefonunun alınmasının üzerinden henüz 1 yılın bile geçmemiş olması, yine de işe yarar mı?

Açıkçası apple çalışanlarına ben sordum online sohbet üzerinden, ayarlardan değiştirince telefonda performans kaybı olmayacak dendi ve güncellemeyi itunes üzerinden kurmamı söylediler yayınlanınca, ayarlar üzerinden kurulum yapınca hata payı biraz daha fazla oluyormuş güncellerken ama betayı kurma çok kısa bir süre sonra yayınlanacak zaten tam sürümü bekelemeni öneririm

Birde size önerim ayarlar-genel-sıfırla-tüm ayarları sıfırla yaparsanız telefonda kasmalar gidebilir bi deneyin sonra tekrardan kendi ayarlarınızı yaparsınız
Onu da yapacağım ama sınırlama parolası diye bir şey var ebeveyn diye de geçiyormuş ben telefonu alırken de aldıktan sonra da kimse elini sürmedi ve parolayı bilmiyorum. sıfırlamak için de onu istiyor, yapamıyorum o yüzden. Ve bence de haklısınız sürümü bekleyeceğim.

Son düzenleme:

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
apple bataryaları için 500 devir şarj döngüsü öngörüyor. sen 1 yıl içinde 500 yakın devir yapmışsan büyük ihtimalle batarya ömrü kısalmaya başlamıştır. özellikle şarj sırasında kullanımdan kaynaklı ısınmalar batarya ömrünü kısaltıyor.

bayanzaharyas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Onu da yapacağım ama sınırlama parolası diye bir şey var ebeveyn diye de geçiyormuş ben telefonu alırken de aldıktan sonra da kimse elini sürmedi ve parolayı bilmiyorum s
apple bataryaları için 500 devir şarj döngüsü öngörüyor. sen 1 yıl içinde 500 yakın devir yapmışsan büyük ihtimalle batarya ömrü kısalmaya başlamıştır. özellikle şarj sırasında kullanımdan kaynaklı ısınmalar batarya ömrünü kısaltıyor.
Battery life diyen bir uygulama indirdim. Bataryanın yıpranma seviyesi olarak %3 gösteriyor yani hiçbir şey. Bunda da sıkıntı yok sanırım müşteri hizmetlerini arayacağım. Ama bilgi için teşekkür ederim.

erkandnz34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
tam sürümün bugün gelebileceği konusunda yabancı kaynaklarda haberler var malum bugün apple etkinliği olacak beta yükeldiğimde telefon bariz bir hız farkı gözüktü dendiği gibi itunes den yapılmalı güncelleme