Ömer Faruk ....
Öğrenci
Beyler sizde z5 premium almalımıyım en çok istediğim şey kamera, bimeks te 1900 tl.
Lg kronik sorunlari bol bir telefon. Ben hicbir kosulda almazdim sahsen. 2000 liraya Z5P alinir mi bilmem ama G5 hayatta alinmaz bence. Zenfone 3 de donanim olarak cok zayif. Lenovo p2 alirim daha iyi, ayni islemci, 2 katina yakin batarya.Asla ve asla alınmaz. O paraya gidip Lg g5 alınır. Hatta 100 lira koyup Lg g5 tr garantili dahı alınır.
Yok ben Lg istemem diyorsan Zenfone 3 alabılırsın
Ben 4 aylık sürede tek bir kronik sorun ile karşılaşmadım. 1600 liraya aldığım için içim son derece rahat.Lg kronik sorunlari bol bir telefon. Ben hicbir kosulda almazdim sahsen. 2000 liraya Z5P alinir mi bilmem ama G5 hayatta alinmaz bence. Zenfone 3 de donanim olarak cok zayif. Lenovo p2 alirim daha iyi, ayni islemci, 2 katina yakin batarya.
Z5P ben alacak olsam temiz 2. El alirdim. Eskidi cihaz, 2000 etmez ama 1300 1500 e temiz garantisi devam eden bir cihaz alinabilir.
Kamera konusu benim icin de onemli. Bilgi alabilirsek tecrubesi olan kisilerden Z5P kamerasi hakkinda guzel olur. S7 ve HTC 10 arasindayim suan ancak Z5P tasarimi sayesinde cok cok onde benim icin, kamerasi soru isareti ama.
Kamera donanımı iyi kamera yazılımı kötü z5pnin aslında yazılımı düzelttiler fakat donanım tarafında üstün htc 10 ve s7 edgeLg kronik sorunlari bol bir telefon. Ben hicbir kosulda almazdim sahsen. 2000 liraya Z5P alinir mi bilmem ama G5 hayatta alinmaz bence. Zenfone 3 de donanim olarak cok zayif. Lenovo p2 alirim daha iyi, ayni islemci, 2 katina yakin batarya.
Z5P ben alacak olsam temiz 2. El alirdim. Eskidi cihaz, 2000 etmez ama 1300 1500 e temiz garantisi devam eden bir cihaz alinabilir.
Kamera konusu benim icin de onemli. Bilgi alabilirsek tecrubesi olan kisilerden Z5P kamerasi hakkinda guzel olur. S7 ve HTC 10 arasindayim suan ancak Z5P tasarimi sayesinde cok cok onde benim icin, kamerasi soru isareti ama.
Z5pye göre donanımı zayıf zenfone3ün onu kast etmiştirBen 4 aylık sürede tek bir kronik sorun ile karşılaşmadım. 1600 liraya aldığım için içim son derece rahat.
Zenfone 3 donanım olarak zayıf derken pek anlayamadım. Biraz daha açıklar mısın ? Sonuçta orta segment bir telefon.
P2 nin kamerası daha da geride Zenfone 3 e göre.
Zaten bir insan için telefonun şarjı 1 gün gitse yeter. Neden 2 gün gitmesi için bazı şeyleden fedakarlık etsin ki ?
Zenfone 3 zaten 1 günden fazla giden bir telefon şarjı
Herşeyi bırak G5 ve V20 de vardır nasıl bir sallama kardeş bukamera içinse lg g4 kesinlikle yeterli gayet te başarılı bir telefon lg g4 teki kamera özellikleri hala günümüzdeki telefonlarda yok 30sn diyaframını açık tutabiliyosun telefonun ve muhteşem fotolar elde edilebiliyor
önce bi araştır istersen kimin salladığı ortaya çıksınHerşeyi bırak G5 ve V20 de vardır nasıl bir sallama kardeş bu
Senin iddian G4de olan özelliğin g5 veya v20de olmadığı mı ? araştırmaya gerek yok benceönce bi araştır istersen kimin salladığı ortaya çıksın
g4 te 30 sn bulp yapabiliyosun ve başka telefonda yok Hz. alinin dediği gibi ilim tartışmasında herkesi yendim bi cahili yenemedim .. saygılar sen haklısınSenin iddian G4de olan özelliğin g5 veya v20de olmadığı mı ? araştırmaya gerek yok bence
G5 kullananlar başlığında 10 kişinin 9 u şikayetçi. LG zaten mimli marka. Adamların teknik servisi Ghost screen'i problemden saymıyor artık normaldir diyip geçiyor tamir değişim falan yapmıyor.Ben 4 aylık sürede tek bir kronik sorun ile karşılaşmadım. 1600 liraya aldığım için içim son derece rahat.
Zenfone 3 donanım olarak zayıf derken pek anlayamadım. Biraz daha açıklar mısın ? Sonuçta orta segment bir telefon.
P2 nin kamerası daha da geride Zenfone 3 e göre.
Zaten bir insan için telefonun şarjı 1 gün gitse yeter. Neden 2 gün gitmesi için bazı şeyleden fedakarlık etsin ki ?
Zenfone 3 zaten 1 günden fazla giden bir telefon şarjı
Değişimi geçtim, tamiri bile yapılmıyor. Kronik arızalı cihazda değişim olur. Kullanıcının en doğal hakkıdır. Ancak LG bu hakkı tanımıyor Ghost screene. LG fanboyluğu yapmanın alemi yok. 1600 liraya g5 de bulabiliyorsanız hayırlı olsun şu anda. 2000 liraya dünyanın en kronik problemli cihazını almak mantıklı değil bence. Olay SD820 ise Xiaomi alınır, hiç değilse G5 gibi kronik arızalı bir cihaz değil.Ghost screen hatası var Lg g5 te evet ama nedem telefon değişimi olsun ki ? Evet Lg kronik bir marka fakat 1600 liraya Sd820 ile efsane br kamera deneyimi yaşamak isteyen bu riski almalı