- Konuyu başlatan
CanKaramanli
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 51
Cumaya kadar sipariş etmeyi düşünüyorum çok teşekkürler yardımınız için.O zaman hayırlı olsun diyelim![]()
Cumaya kadar sipariş etmeyi düşünüyorum çok teşekkürler yardımınız için.O zaman hayırlı olsun diyelim![]()
Bazı ürünlerde indirim var yalnız. Onların fiyatları artabileceği gibi her Cuma İncehesap Gaming gecesi düzenleniyor güzel indirimler olabiliyor.Cumaya kadar sipariş etmeyi düşünüyorum çok teşekkürler yardımınız için.
Okumayı bilmiyorsunuz herhalde. Ben 10400F in zayıf olduğunu savunmadım. Ve sanırım siz bir Intel fanboyusunuz. 11. Nesil belki geldi 12. Gelme garantisi yok.Burda amd fanboy luğu var kesin bir şekilde youtubede ki toplama videolarındaki yanlış bilgiler burada paylaşılıyor.10400f gerçekten güçlü bir işlemci en az 5 senesi var 11.nesile de her türlü yükseltile bilir belki intel bir süpriz yapar 12. nesilide kuulanabilirsiniz.
Hocam siz anlamıyorsunuz bence. 12. nesli boş verin kimse 12. nesil LGA 1200 ile gelecek demiyor zatenOkumayı bilmiyorsunuz herhalde. Ben 10400F in zayıf olduğunu savunmadım. Ve sanırım siz bir Intel fanboyusunuz. 11. Nesil belki geldi 12. Gelme garantisi yok.