- Reaksiyon puanı
- 1,591
Ya az yada fazla dedim dikkatli okurmusun? 

Hocam darboğaza nasıl karar verdiniz ? Ekran kartının çizdiği hıza işlemcinin işlemeye yetişememesi değil midir darboğaz ? Cs go da çekilen değere baktığımızda ekran kartı %39, işlemci %30 çalışmakta. pubg için değerlere bakıldığında ekran kartı %97, işlemci %47 çalışmakta.Onunla ne alakası var? Laptoplar gerektiği zaman Yüksek Performansa geçerler. Bunda şu sorun var [Darboğaz] ve Ekran kartının gecikmesinin bir anda yükselmesi nedeniyle [Drop] ben arkadaşa biraz belkide çok yardımcı olmuş olabilirim.
Ama Çerezleri temizlese biraz da olsa düzelme ihtimali var.
CTRL+R %Temp%
Temp
Prefetch[Bunu çok temizlemene gerek yok]
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pubgede drop olmasının sebebi (Discord'da da) söylemiştim ekran kartının aniden MS(Gecikmesinin) sinin yükselmesi.
CS&Go dada bu yüzden drop giriyor büyük ihtimal.
Bu işlemciye 1050ti değil 1080le piyasaya sürüyorlar.. Dar boğaz banada mantıklı gelmiyor.. Ama oyunla ilgili yazılımsal bir problem olduğu kesin ama neden benim pcde ?Hocam darboğaza nasıl karar verdiniz ? Ekran kartının çizdiği hıza işlemcinin işlemeye yetişememesi değil midir darboğaz ? Cs go da çekilen değere baktığımızda ekran kartı %39, işlemci %30 çalışmakta. pubg için değerlere bakıldığında ekran kartı %97, işlemci %47 çalışmakta.
Bu arada cs deki var değeri kaynaklı drop yeme ihtimali yüksek. Sebebi topluluk sunucularında oyun oynanılması.
i7 8750h gtx1050 laptop cs go fps değeri kullanım yüzdesi gibi değerler videoda mevcut. [video alıntıdır] Üzerine konuştuğumuz sistemde 1050ti ve videodaki sistemde fazladan 8gb ram bulunmakta.
Merhaba ben de i7 8. nesil ve gtx 1050 ti monster modeli kullanıyorum. cs go da son guncellemeyi yaptıktan sonra 2-3 gün önce 160 fpslerden 90-100 fpslere düştüm ki oyun içinde 70leri de görmekte. Sizce sebebş nedir. İlave ram takarak ne kadarlık fps artışı sağladınızArkadaşlar sorunu 8 gb ram daha alarak çözdüm. Tek sorun ramlarin çift kanal olmayışıymış. Böyle bir sorunla karşılaşırsaniz çözüm bu.