1050 ti CS de 50 fps veriyor

xanak642

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tatil için şehir değiştirdim. Bilgisayarımı ( Masaüstü) da götürdüm. Kutunun içindeydi çok fazla sarsılmadı. Gideceğim yere vardım test ettim. Normalde cs de 150 - 200 fps alan bilgisayar 30 - 50 fps alıyordu .Neden kaynaklanıyor olabilir.
SİSTEM
Ekran kartı: 1050 ti
İşlemci: İntel core i5
Anakart: Asus h110m-k
Ram: 8 gb

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,586
Hdd çalışırken darbe alınca bozulabilir. Çalışmaz halde olurken kasa güçlü tekme yemese bozulmaz. :)

Monitör değişimi olduysa çözünürlük artmışsa yada İşletim sisteminin arkada sistemi sömürmesi oyun performansını baltalayabilir.
Hdd bozulsaydı Masaüstünde performans kaybı yaşardın. Şimdiye "Windows sistemim geç açılıyor" konusunu açmıştın :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
hdd yi test etmeli bence de, hdd sağlık - test - performans, programı ile test edilmeli...

xanak642

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hdd çalışırken darbe alınca bozulabilir. Çalışmaz halde olurken kasa güçlü tekme yemese bozulmaz. :)

Monitör değişimi olduysa çözünürlük artmışsa yada İşletim sisteminin arkada sistemi sömürmesi oyun performansını baltalayabilir.
Hdd bozulsaydı Masaüstünde performans kaybı yaşardın. Şimdiye "Windows sistemim geç açılıyor" konusunu açmıştın :)
Monitör değişti evet ayrıca windows sitemim ssd de

---- Mesajlar birleştirildi ----

Sorun monitör değişmesi ise normal monitörüme döndüğümde normale döner mi ?

Son düzenleme:

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,586
Monitör değişti evet ayrıca windows sitemim ssd de

---- Mesajlar birleştirildi ----

Sorun monitör değişmesi ise normal monitörüme döndüğümde normale döner mi ?
Windows 10 yüklediysen Fps sorunu yaşayan sadece sen değilsin :D Tonlarca sorunlu konu var 10 sistemi hakkında

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4601511)

Son düzenleme:

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,586
En iyi windows sürümü windows 7 ultimate, nokta.
Win 8.1 v9600 versiyonu kurmamıştan önce bende öyle düşünüyordum :)

Malesef şuanda ağır 8.1 kullanıcısı olmuşum 7 den sonra ilaç gibi gelmiş. 10 konuşmaya bile gerek yok rezalet milleti nasıl zorluyorlarsa bunu kullanmalısınız diye. İnadına bende kullanmiyacam :D