newcastleunited
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 359
Dayanacak bişey lazım yani 1 hafta kullanıp atacağım birşey olmasın.
Markası yok![]()
Işıklı Notebook Soğutucu Laptop Fan Kademeli Fanlı Usb Hub Soğutucusu Stand Yükseklik Ayarlı Sehpa
Işıklı Notebook Soğutucu Laptop Fan Kademeli Fanlı Usb Hub Soğutucusu Stand Yükseklik Ayarlı Sehpa ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Önemli mi.Markası yok
Güven açısından önemliÖnemli mi.
Hm peki.Güven açısından önemli
Buzdolabının üstünde kullanabilirsin ?Peki arkadaşlar soğutucu kullanmadan ısınmayı önleyebileceğim bir şey varmı veya pc ye zarar verirmi
Soğutucunu daha etkili olacağını düşünüyorumTermal macun vs. değiştirsem nekadara gelir?
Teşekkür ederimSoğutucu falan laptop için 5 derece anca oynatır. Altına kitap koyun, laptop havada kalsın, odayı havalandırın.
buz sakın kullanma kitapla laptopu kaldır vantilatör varsa pc ye doğru aç en fazla bu olurPeki arkadaşlar soğutucu kullanmadan ısınmayı önleyebileceğim bir şey varmı veya pc ye zarar verirmi
Sen baya iyi düşünmüşsün vantilatör sayesinde fanlar ters yöne dönsün fanlar kırılsın baya mantıklı.buz sakın kullanma kitapla laptopu kaldır vantilatör varsa pc ye doğru aç en fazla bu olur
Evet biliyorum.Ve vantilatör dediği gibi fanları kırarSen baya iyi düşünmüşsün vantilatör sayesinde fanlar ters yöne dönsün fanlar kırılsın baya mantıklı.
Ayrıca ben buzu odayı soğutması amaçlı söyledim. Zaten buz kullanmaması gerektiğini biliyordur.