1000tl ye xperia s? beklemek? başka bir telefon?

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soru başlıkta açık yardımcı Olam olmayan herkes şimdiden teşekkürler sizce hangisini yapmalıyım ?

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiç bişey anlamadım.

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1000 butcesi var xpreiaS mi alayım yoksa bekleyeyim mi diyo ama neyi beklemek istiyo onu anlamadım galiba sanırsam :D

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1000 liraya xperia S güzel olur.

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1000 butcesi var xpreiaS mi alayım yoksa bekleyeyim mi diyo ama neyi beklemek istiyo onu anlamadım galiba sanırsam :D

Yani tam bu aralar yeni telefonlar tanıtılmaya başlandı ya o yüzden dedim telefon almak içim doğru bir zaman mi yani

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben olsam (: xperia z yi 1 yıl bekler 1000 TL'ye Alırım e ama herkes benim gibi sabırlı değilki arkadaş

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sende de peygamber sabri varmış kardeş ben maksimum 1 az beklerim :-)

teknolojiyi geriden takip etme gibi bir huyum var hem tasarruf etmiş oluyorum hemde acele karar verip yanlış ürün almamış oluyorum daha avantajlı oluyor

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teknolojiyi geriden takip etme gibi bir huyum var hem tasarruf etmiş oluyorum hemde acele karar verip yanlış ürün almamış oluyorum daha avantajlı oluyor

İdare eder bir telefonum olsa bende aynısını yapardim ama....

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İdare eder bir telefonum olsa bende aynısını yapardim ama....

eğer jb takıntın yoksa ve sade ama kullanışlı bir telefon istiyorsan xperia ray al senin beklentilerini fazlası ile karşılar hem 400 tl ye yakın bir meblada cebinde kalmış olur (: sonrası zaten sony kalitesinide yaşamış olacağın için xperia zden zevk almaya bakarsın

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım benim alacağım telefonu en az iki yıl kullanacağım o nedenle şimdi alip daha sonra değiştirmek gibi bir şansım yok

eğer jb takıntın yoksa ve sade ama kullanışlı bir telefon istiyorsan xperia ray al senin beklentilerini fazlası ile karşılar hem 400 tl ye yakın bir meblada cebinde kalmış olur (: sonrası zaten sony kalitesinide yaşamış olacağın için xperia zden zevk almaya bakarsın

ve sony kalitesini zaten biliyorum

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım benim alacağım telefonu en az iki yıl kullanacağım o nedenle şimdi alip daha sonra değiştirmek gibi bir şansım yok

ve sony kalitesini zaten biliyorum

O zaman xperia s al zaten şuan ki güncel fiyatı 1.200 TL civarlarında dediğin fiyatın aşağısınada bulma ihtimalin var başka bir telefon gelmiyor aklıma

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman xperia s al zaten şuan ki güncel fiyatı 1.200 TL civarlarında dediğin fiyatın aşağısınada bulma ihtimalin var başka bir telefon gelmiyor aklıma

Dediğin fiyatın aşağısında bulma ihtimalin var derken

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Soru başlıkta açık yardımcı Olam olmayan herkes şimdiden teşekkürler sizce hangisini yapmalıyım ?

Ben Xperia S kullanıyorum gerçekten 10 numara telefon ama bazen alttaki dokunmatik tuşlar sorun oluşturabiliyor. Bazen dokunuyorum ama algılamıyo :)
Eğer alabilirsen Ion al

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben xperia ion a bak derim. sanalreyonum.com da 1080 tl

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadariyla zaten hafıza kartına uygulama yüklenemiyor ve ıon un daha hızlı olduğu kanisina nereden vardın ?
Öyle laf yetiştirmek kolay. önce yazdığımı düzgün okuyun. İNTERNETİ DAHA HIZLI yazmıştım. bunuda karşılaştırmak için linkini verdğim siteden görebilirsiniz

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle laf yetiştirmek kolay. önce yazdığımı düzgün okuyun. İNTERNETİ DAHA HIZLI yazmıştım. bunuda karşılaştırmak için linkini verdğim siteden görebilirsiniz

Arkadaşım o hızı istediği kadar donanımsal olarak desteklesin türkiye de onu kullanacak internet sağlayıcı yok o yüzden gereksiz özellik içim para harcamış olurum zaten bu nedenle xperia s i sipariş ettim ayrıca lütfen üslupunuza dikkat edin!

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım o hızı istediği kadar donanımsal olarak desteklesin türkiye de onu kullanacak internet sağlayıcı yok o yüzden gereksiz özellik içim para harcamış olurum zaten bu nedenle xperia s i sipariş ettim ayrıca lütfen üslupunuza dikkat edin!
ben gayet üslüplü konuşuyoru. ayrıca konuşmasn ne olacak? burda yardımcı olmaya çalışıyorum.