1000 TL Telefon Önerisi

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar 1000 tl bütçem var aklımda birkaç model var sizce hangisini almalıyım.
-Zenfone 2(2Gb)
-Meizu MX4
-Turkcell T60
-Discovery Elite
-Lg G2
Bu telefonlardan hangisini almalıyım daha çok müzik dinlemeyi ve fotoğraf çekmeyi seven biriyim arada sırada oyun oynarım telefonda.

AEge67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Önceden telefonda önce rame falan dikkat ederdim taki Lg G2 alana kadar bu telefonun enteresan bir tarafı var; oyunlarda fazla ısınmıyor ama facede falan dolaşırken ekranın üst kısmı yanıyor yani lg serisinden uzak durmanı öneririm. Bu hafta telefonumu satıp Lenovo X2 alacağım özellikleri düşük olmasına rağmen.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
LG G2 Var öyle bir sorun yok bende face vs. hiçbir uygulamada kasmıyor ısınmıyor , oyunlar hariç oda asphalt 8 gibi yüksek grafikli oyunlar her telefonda olduğu gibi ısınıyor.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar 1000 tl bütçem var aklımda birkaç model var sizce hangisini almalıyım.
-Zenfone 2(2Gb)
-Meizu MX4
-Turkcell T60
-Discovery Elite
-Lg G2
Bu telefonlardan hangisini almalıyım daha çok müzik dinlemeyi ve fotoğraf çekmeyi seven biriyim arada sırada oyun oynarım telefonda.
elite i ele ne güncelleme alıo ne bişi son güncellemeyle bi ton hata geldi g2 de eski nesil 5.0 dan sonra alcakmı belli değil t 60 orta - üst seviye ama ondanda bekleme güncelleme mx 4 güzel seçim olur ama onunda güncellemesi belli değil zenfone 2 ülkemizde yok onun hakkında bilgim yok ama o kadar özgü aldı.. :) mantıklı olan bence gm 4g al 700 tl ye 2 yıl güncelleme garanti hem :)...

XƎGØ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2 Var öyle bir sorun yok bende face vs. hiçbir uygulamada kasmıyor ısınmıyor , oyunlar hariç oda asphalt 8 gibi yüksek grafikli oyunlar her telefonda olduğu gibi ısınıyor.

Kardeş benimki bazen twitterda bile ısınmaya başlıyor yav :hammer:

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
XƎGØ;3647270 dedi ki:
Kardeş benimki bazen twitterda bile ısınmaya başlıyor yav :hammer:
Arkaplanda gereksiz ne varsa çalışan durdur , temizlik programları felanda işe yaramıyor bence onlarda durmasın bu şekilde düzelir diye tahmin ediyom.

xMeren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Meziu mx4 veya zenfone 2 ama 4 gb olanı ama mx4 ün antutu puanına bakma gercek degil

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=348146]kadirirdem[/MENTION]
Gm one 4g donanımsal olarak düşük bir telefon yani ne kadar güncelleme gelirse gelsin pek güçleneceğini sanmıyorum.Discovery Elite biraz daha yakın olmamın sebebi 3 Gb ram olması yani güncelleme alırsa 1-2 yıl daha üst sıralardaki yerini koruyabilir.Zenfone 2 geldiği zaman eğer fiyatı çok yüksek değilse büyük ihtimal onu alacağım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Mx4 de bu aralar türkiyeden satın alınamıyor ve yazılımsal sorunları varmış eğer yazılımsal sorunları çözülürse çok iyi bir telefon.

Huawei g7 fiyatına ve rakiplerine bakınca çok geride kalıyor malesef şuan discovery kullanıyorum 1 haftalığına g7 kullanma imkanım olmuştu discoveryden hiçbir yüksek özelliği yok hatta yazılımsal olarak daha zor kullanışlı.

evil_soul

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Zenfon'u kullanan arkadaşlarım var ve gözlemlerim fena olmadığı yönünde ama bence Samsung S5 mini daha iyi olur. 2 ay önce Samsung'un yerinden aldık sanırım fiyatı 1.090TL ydi.

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=348146]kadirirdem[/MENTION]
Gm one 4g donanımsal olarak düşük bir telefon yani ne kadar güncelleme gelirse gelsin pek güçleneceğini sanmıyorum.Discovery Elite biraz daha yakın olmamın sebebi 3 Gb ram olması yani güncelleme alırsa 1-2 yıl daha üst sıralardaki yerini koruyabilir.Zenfone 2 geldiği zaman eğer fiyatı çok yüksek değilse büyük ihtimal onu alacağım.

Mx4 de bu aralar türkiyeden satın alınamıyor ve yazılımsal sorunları varmış eğer yazılımsal sorunları çözülürse çok iyi bir telefon.

Huawei g7 fiyatına ve rakiplerine bakınca çok geride kalıyor malesef şuan discovery kullanıyorum 1 haftalığına g7 kullanma imkanım olmuştu discoveryden hiçbir yüksek özelliği yok hatta yazılımsal olarak daha zor kullanışlı.
Arkadaşım g7 ile discovery yi nasıl bir tuttun anlamadım doğrusu

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=278224]j.connor[/MENTION]
g7 hiçbir özelliği ile öne çıkmıyor.Yani kamerası , sesi , oyun performansı neredeyse discovery ile hiçbir fark göremiyorsun arada.Örneğin bir g2 ile discovery karışlatırdığım zaman g2 nin hoparlor sesi daha iyi çıkıyor ve kamera performansı oldukça daha iyi ama g7 de hiçbir şey göremedim ben.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
G2 yi çok övüyorlar kötü yorum yapan görmedim

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=49382]evil_soul[/MENTION]
Samsung telefon pazarında battı gidiyor, yukarıda saydığım cihazlar s5 ten bile daha iyi kaldı ki 1000 tl verip s5 mini alayım :)

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=278224]j.connor[/MENTION]
g7 hiçbir özelliği ile öne çıkmıyor.Yani kamerası , sesi , oyun performansı neredeyse discovery ile hiçbir fark göremiyorsun arada.Örneğin bir g2 ile discovery karışlatırdığım zaman g2 nin hoparlor sesi daha iyi çıkıyor ve kamera performansı oldukça daha iyi ama g7 de hiçbir şey göremedim ben.
kameraya ve ses performansına birşey diyemem ama batarya performansı ve arayuzu gayet iyi

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kameraya ve ses performansına birşey diyemem ama batarya performansı ve arayuzu gayet iyi (tabi arayuz kişisel bir durum)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
@kadirirdem

kardeş doğru android one düşük seviye discovery elite iyi tabi ama kitkat geldikten sonra bazı sorunlar hatalar var bence kullananlara bir sor mx 4 de bir sıkıntı yok diye biliyorum ama sormanız lazım satışındada sıkıntı yoktu... zenfone 2 yi bekleyin bence yada başka modellere bakabilirsiniz...

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
-Zenfone 2(2Gb)
-Meizu MX4
-Turkcell T60
-Discovery Elite
-Lg G2
Öncelikle Zenfone 2'nin 2 GB'lık modeli ülkemize gelmeyecek. Ayrıca fotograf cekmeyi seven birisiyim demişsin o yüzden G2'ye kesinlikle bulaşma tamamen hayal kırıklığı olur senin icin. Diger cihazlarada o paraların değmeyeceğini düşündüğüm için sana önerilerim, bütçeni biraz daha arttırıp Zenfone 2 4 GB'lık modeli ve Htc Desire 816'ya bi bakmalısın bide Desire 820'ye göz at.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=402831]GencMz[/MENTION]
Htc kullanamıyorum arayüzü bana çok itici geliyor, ZenFone 2 2 gb ram olanı da gelecek ülkemize gelmez ise 4 gb olanı tek alternatif gibi duruyor şuan

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung a bulaşırsan işin yaş. LG G2 kullanıcısıyım hiç kasma yok ısınma yok. Sadece Asphalt 8 gibi oyunlarda 20 dk dan sonra ısınmaya başlıyor o da el yakacak düzeyde değil G2 32GB çek altına mis gibi. Telefon bataryası da seni 1 gün çok rahat götürür.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Samsung a bulaşırsan işin yaş. LG G2 kullanıcısıyım hiç kasma yok ısınma yok. Sadece Asphalt 8 gibi oyunlarda 20 dk dan sonra ısınmaya başlıyor o da el yakacak düzeyde değil G2 32GB çek altına mis gibi. Telefon bataryası da seni 1 gün çok rahat götürür.
Alacağım telefonu yaklaşık 2 yıl kullanıcam G2 işimi görür mü o sürede eğer görürse alırım yada g3 alırım.

Şunu da bir inceleyin derim , kendi cihazım bunu almasanız bile oldukçe iyi bir cihaz olduğunu söyleyebilirim..

http://forum.shiftdelete.net/cep-te...tilik-samsung-galaxy-s4-mini.html#post3650381

Şuan Galaxy s4 kullanıcısıyım ve söylemeliyim ki hiçbir işe yaramıyor.Samsung artık rotasyona gitmeli yoksa batar...

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alacağım telefonu yaklaşık 2 yıl kullanıcam G2 işimi görür mü o sürede eğer görürse alırım yada g3 alırım.

Şuan Galaxy s4 kullanıcısıyım ve söylemeliyim ki hiçbir işe yaramıyor.Samsung artık rotasyona gitmeli yoksa batar...
Hocam 2 yıl rahat götürür sizi. İçiniz rahat olsun.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38

G2 Yazılım konusunda 3 yıl rahat götürür ama düşürme olaylarında felan bir fikrim yok şansa kalmış :) 1 Yıldır kullanıyorum en ufak kasma yok.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
O zaman lg g2 alıcam üzerine bi spigen kılıf ve buff ekran koruyucu da takarım kurtulurum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia z1 al 999 tl kamera 20.7 mp 2.gb ram 2.26 ghz işlemci 4 çekirdekli HARİKAA

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
GM iyi marka güncelleme istiyorsan GM 4g al. Ama piyasada bir sürü iyi marka var seçmek zor ama ben GM den yana yaptım ve çok memnunum