yusufege
servet sayar
- Reaksiyon puanı
- 848
Şuan kullandıgım anakart bozuk oldugu için yeni nesil bi sisteme geçmek istiyorum 1000 tl işlemci+anakart+ram önerilerinizi bekliyorum
1000 tlye yeni nesil beklemeniz çok zor. Ama @Herobrine yardımcı olabilir diye düşünüyorum.Şuan kullandıgım anakart bozuk oldugu için yeni nesil bi sisteme geçmek istiyorum 1000 tl işlemci+anakart+ram önerilerinizi bekliyorum
Teşekkürler, açtım.@agaoglumut, yeni konu aç. Şimdi sana buradan nasıl yardım edelim?
Bulunduğun şehir de önemli...?Şuan kullandıgım anakart bozuk oldugu için yeni nesil bi sisteme geçmek istiyorum 1000 tl işlemci+anakart+ram önerilerinizi bekliyorum
Alacagım yere söylicem ikinci el ise sarı sitede get açtıracagımBulunduğun şehir de önemli...?
Saydıkların için 1000TL tutarı çok az yani get açmaz kimse... Ama bulunduğun şehirde az da olsa fırsat ilanlarını araştırmak daha doğru olur.Alacagım yere söylicem ikinci el ise sarı sitede get açtıracagım
Adıyaman'da yaşıyorumBulunduğun şehir de önemli...?
Buraya sormak yerine konu açman forum yararına, kuralları iyi okumamışsın sanırım. Seni de uçurabilirler ?Merhabalar,
Benim Asus V220IC All-İn-One bilgisayarımın ram belleğini yükseltmek istiyorum. Anakartın desteği ise 32 gb. Şuan üzerinde 2 slot var ve 1 tanesinde 4 gb ram takılı. Buna ilaveten 16 gb ram daha takarak Toplam 20 gb yapmayı düşünüyorum. Bu şekilde 4+16 GB ram ile uygun olur mu? Ram ile ilgili görseller aşağıdaki gibidir.
Almak istediğim ram aşağıdaki linktedir.
Kingston 16gb Ddr4 3200mhz Cl22 Notebook Ram Kvr32s22d8/16 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sizlerin de daha uygun bir marka önerisini bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Testini yapabilecen mi ama, anakartta özellikle iyice kontrol yapmalısın...
Mesela ne kontrolTestini yapabilecen mi ama, anakartta özellikle iyice kontrol yapmalısın...
RAM slotları çalışıyor mu, işlemci soketi sağlam mı, ekran kartı girişi oynamış mı, gibi gibi.Mesela ne kontrol
Peki ikinci el öneriniz varmı maksimum 1200-1300 verebilirim sıfır ikinci el fark etmezRAM slotları çalışıyor mu, işlemci soketi sağlam mı, ekran kartı girişi oynamış mı, gibi gibi.
Mümkünse faturalı veya garantili ikinci el bulmaya çalış çünkü o fiyata tek şehirden kolay kolay ürün çıkmaz...Peki ikinci el öneriniz varmı maksimum 1200-1300 verebilirim sıfır ikinci el fark etmez
athlon apu sanki daha iyi olur gibi.Intel Pentium G6400 - 550
Asus Prime H410M-F - 550
4 GB DDR4 RAM - 150
.
Haswell 1150 soket bir mimari, 1151 soket nasıl uyumlu olabilir acaba?Anakart
sahibinden.com Yükleniyor
www.sahibinden.com
Ram
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
1069 TL
athlon apu sanki daha iyi olur gibi.
200ge li ya da 3000g li toplanmalı, en kötü a9 serisi, çünkü intel'in h410 platformunda 11. nesil desteği yok. am4 ise hala en güncel soket.
athlon 200 ge - 500
a320 anakart - 400
4 gb ddr4 ram ya da 2. el 8 gb ram - 100
6700K soğutma sağlandığında ve O.C. yapıldığında 1660S bile besliyor, hatta anakart destekliyorsa 7. Nesil de takabilir.Haswell 1150 soket bir mimari, 1151 soket nasıl uyumlu olabilir acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle birşey de mantıklı olabilir.sahibinden.com Yükleniyor
www.sahibinden.com
1151v1 ama olsun. Güncel halen daha. 6700K ile güzel gider.
E. Kartım varathlon apu sanki daha iyi olur gibi.
200ge li ya da 3000g li toplanmalı, en kötü a9 serisi, çünkü intel'in h410 platformunda 11. nesil desteği yok. am4 ise hala en güncel soket.
athlon 200 ge - 500
a320 anakart - 400
4 gb ddr4 ram ya da 2. el 8 gb ram - 100
Bütçeyi aşar ki.E. Kartım var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 3 1300x - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 911291158 bunun yanına a320 + 8 gb ram düşünüyorum
Farklı bir alternatif yok gibi, 1300X alabilir bence.Bütçeyi aşar ki.
Ayrıca Ryzen 3 1300X almayın.
İkinci el 300 anakart 300 ramBütçeyi aşar ki.
Ayrıca Ryzen 3 1300X almayın.