1000 TL bütçe, tavsiye telefon

wbapwbap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 1000 TL civarı bütçem var. duruma göre esneklik sağlayabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Xperia Arc s öneririm bi bak sende

wbapwbap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Arc s öneririm bi bak sende
telefon zaten tasarım olarak çok beğendiğim bir telefon. performans hakkında bilginiz var mıdır, update sorunu olur mu ve ekranı kaliteli midir önemli olan bunlar benim için

1.100 Htc Evo 3d.
performans olarak kamera hariç çok güzel sanırım. ekran çözünürlüğü, işlemci, ram daha iyi. ancak android 2.3 gingerbread yüklü üzerinde. kaça kadar destekliyor bilginiz var mı?

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
1.4 ghz işlemci 512 mb ram var telefonda ekranı TFT Led sony güncelleme desteğide veriyo tasarım olarak çok güzel ama telefon alıcaksan önce teknomarketlere gidip kendi elinle incelemelisin ben inceledim telefon çok hoşuma gitti bende arc s almayı düşünüyom

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kamerasıda iyi bana kalırsa 5mp 2.0 da 3d kamerası var.Şimdilik kaça kadar destekliyo bilmiyorum çünkü güncelleme yayınlamamışlar yada yayınlamıycaklar ama ekran parlaklığı ve hızı gerçekten güzel

wbapwbap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tasarım olarak harika bir telefon, ama htc performans olarak aklımı çeliyor sanırım. bugün gidip tekno markete bakmalıyım dediğin gibi. teşekkürler yardımın için.

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Htc nin yapısı zaten az ve öz telefonlar çıkarmak ki çıkardığı telfonları görüyosun iphone a bin basar :)Bencede yerinde gidip görmen ona dokunman kurcalamanda fayda var eminim hoşuna gidicektir.

wbapwbap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc nin yapısı zaten az ve öz telefonlar çıkarmak ki çıkardığı telfonları görüyosun iphone a bin basar :)Bencede yerinde gidip görmen ona dokunman kurcalamanda fayda var eminim hoşuna gidicektir.
dediğin gibi yapacağım bugün gidip biraz kurcalayacağım :) çok teşekkürler yardımın için