1000 TL Altı Telefon Ariyorum

exc4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
SAR değeri insan sağlığı tehdit edecek kadar yüksek bir telefonun satışa çıkması olanaksız. Satılan telefonların SAR değerleri tahammül sınırları içerisindedir. Elbette düşük olması daha iyidir.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
SAR değeri insan sağlığı tehdit edecek kadar yüksek bir telefonun satışa çıkması olanaksız. Satılan telefonların SAR değerleri tahammül sınırları içerisindedir. Elbette düşük olması daha iyidir.
ben 2012 de aldığım telefonun sar değeri yüksekti.bunu bilerek aldım.ama her telefonda olan zarar olarak sanıyordum.kullanmaya başlayınca ilk 10 dakıka konuşmadan sonra kulak kısmından ağrı yapmay başlıyor.telefonların normal sar değerlerini nasıl kontrol edebiiliriz.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
ben 2012 de aldığım telefonun sar değeri yüksekti.bunu bilerek aldım.ama her telefonda olan zarar olarak sanıyordum.kullanmaya başlayınca ilk 10 dakıka konuşmadan sonra kulak kısmından ağrı yapmay başlıyor.telefonların normal sar değerlerini nasıl kontrol edebiiliriz.
Firma kullanım klavuzuna yazar genelde.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sar değerlerine dikkat edilmiyor ki f/p gözüyle bakılıyor ancak.:oops::confused:

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gm discovery kullanıyorum. Yeni bi telefon alcak olsam tekrar gm almam. Ama hiç memnun değilim de demiyorum. Daha iyisi bulunur bence.

kürkmantolureyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
gm 5 plus her türlü seni rahatlatır . her türlü video içeriği rahatça tüketebilirsin . oyun da oynatır . şayet ben 1000 liraya telefon alacak olursam gm plus alırım .

kürkmantolureyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
malesef bataryasının 3-4 saat anca gittiğini söyleyenler var :( üstelik saf android
saf android konusu tartışılır ama 3-4 saat batarya konusu eğer doğruysa telefondan vazgeçme sebebi olabilir . pil ömrü konusunun kullanımdan kullanıma fark edebileceğini göz önünde bulundurarak incelemek lazım .

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pil ömrünü geçtim bi de benim discovery'de şarj takılan yerinde sıkıntı çıktı değişmek zorunda kaldım. Şuan yavaş yavaş aynı şey oluyo gibi. Plus alcaksan kullananlara sor bunun gibi sorunlarla karşılaşmışlar mı diye.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Pil ömrünü geçtim bi de benim discovery'de şarj takılan yerinde sıkıntı çıktı değişmek zorunda kaldım. Şuan yavaş yavaş aynı şey oluyo gibi. Plus alcaksan kullananlara sor bunun gibi sorunlarla karşılaşmışlar mı diye.
Bir an önce sat onu yoksa ilerde daha büyük sorunlar yaşayacaksın elini çabuk tut şebeke de gidecek.:confused:Geri de çıkan modelleri çok güzel DİSCOVERY 2'den de uzak dur.

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir an önce sat onu yoksa ilerde daha büyük sorunlar yaşayacaksın elini çabuk tut şebeke de gidecek.:confused:Geri de çıkan modelleri çok güzel DİSCOVERY 2'den de uzak dur.
nerdeyse 3 yıl oluyo bu telefonu alalı. Akıllı telefonlarda 5. Yıla doğru zaten sorun çıkıyo. Hem kimse almaz ki ben bu telefonla ne uğraştım custom romlar falan kurdum