M
Murat Burç
SDN Okuru
G4un dengi olamaz2.el temiz bir HUAWEİ ASCEND P9 bul paşa paşa kullan.![]()
G4un dengi olamaz2.el temiz bir HUAWEİ ASCEND P9 bul paşa paşa kullan.![]()
O cihazın 2. elini bulmak biraz sıkıntı.2.el temiz bir HUAWEİ ASCEND P9 bul paşa paşa kullan.![]()
Tamam ben 600k üstü sanıyordum.600k da bile sıkıntılı olabilir 602k üstü en mantıklı yada 601k üstü
Arayan belasını da bulur Mevla'sını da.O cihazın 2. elini bulmak biraz sıkıntı.
Yok hani cihaz yeni ya bulsa bile pahali bulur.Arayan belasını da bulur Mevla'sını da.![]()
Benim arkadaş 600'e buldu arasın bulursa memnun olur.Ama HUAWEİ'nin sar değeri biraz yüksek.Yok hani cihaz yeni ya bulsa bile pahali bulur.
Sar değeri kaç ki?Benim arkadaş 600'e buldu arasın bulursa memnun olur.Ama HUAWEİ'nin sar değeri biraz yüksek.
P9un bile 1.49Sar değeri kaç ki?
Bilmiyorum yüksek diyorlar.Sar değeri kaç ki?
Kulalıkla konuşursa o kadar etki etmez.O zaman çocuğu unut![]()
Kulaklıkal telefon yine cepte kalıyor.Kulalıkla konuşursa o kadar etki etmez.![]()
ben 2012 de aldığım telefonun sar değeri yüksekti.bunu bilerek aldım.ama her telefonda olan zarar olarak sanıyordum.kullanmaya başlayınca ilk 10 dakıka konuşmadan sonra kulak kısmından ağrı yapmay başlıyor.telefonların normal sar değerlerini nasıl kontrol edebiiliriz.SAR değeri insan sağlığı tehdit edecek kadar yüksek bir telefonun satışa çıkması olanaksız. Satılan telefonların SAR değerleri tahammül sınırları içerisindedir. Elbette düşük olması daha iyidir.
Firma kullanım klavuzuna yazar genelde.ben 2012 de aldığım telefonun sar değeri yüksekti.bunu bilerek aldım.ama her telefonda olan zarar olarak sanıyordum.kullanmaya başlayınca ilk 10 dakıka konuşmadan sonra kulak kısmından ağrı yapmay başlıyor.telefonların normal sar değerlerini nasıl kontrol edebiiliriz.
peki telefonların normal sar değerlerini nasıl öğrenebiliriz ?mesela note5 in özelliklerinde SAR (Özgül Soğurma Oranı) Değeri 1.53 W/kg yazıyorFirma kullanım klavuzuna yazar genelde.
Genelde internet sitesinde de yazar.peki telefonların normal sar değerlerini nasıl öğrenebiliriz ?mesela note5 in özelliklerinde SAR (Özgül Soğurma Oranı) Değeri 1.53 W/kg yazıyor
İyi bir telefondur.arkadaslar g4 pro nasil bir telefon
malesef bataryasının 3-4 saat anca gittiğini söyleyenler vargm 5 plus her türlü seni rahatlatır . her türlü video içeriği rahatça tüketebilirsin . oyun da oynatır . şayet ben 1000 liraya telefon alacak olursam gm plus alırım .
saf android konusu tartışılır ama 3-4 saat batarya konusu eğer doğruysa telefondan vazgeçme sebebi olabilir . pil ömrü konusunun kullanımdan kullanıma fark edebileceğini göz önünde bulundurarak incelemek lazım .malesef bataryasının 3-4 saat anca gittiğini söyleyenler varüstelik saf android
Bir an önce sat onu yoksa ilerde daha büyük sorunlar yaşayacaksın elini çabuk tut şebeke de gidecek.Pil ömrünü geçtim bi de benim discovery'de şarj takılan yerinde sıkıntı çıktı değişmek zorunda kaldım. Şuan yavaş yavaş aynı şey oluyo gibi. Plus alcaksan kullananlara sor bunun gibi sorunlarla karşılaşmışlar mı diye.
nerdeyse 3 yıl oluyo bu telefonu alalı. Akıllı telefonlarda 5. Yıla doğru zaten sorun çıkıyo. Hem kimse almaz ki ben bu telefonla ne uğraştım custom romlar falan kurdumBir an önce sat onu yoksa ilerde daha büyük sorunlar yaşayacaksın elini çabuk tut şebeke de gidecek.Geri de çıkan modelleri çok güzel DİSCOVERY 2'den de uzak dur.
Benden demesi kardeş.Yine de senin bileceğin iş.nerdeyse 3 yıl oluyo bu telefonu alalı. Akıllı telefonlarda 5. Yıla doğru zaten sorun çıkıyo. Hem kimse almaz ki ben bu telefonla ne uğraştım custom romlar falan kurdum