1000 . mesaj... (sanırım prof. oluyorum... = )

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar sdn de onlıne olarak toplam 4 gun, 8 saat , 8 dakıka bulunmusum we nıhayet (mesaj sayım artsın diye sacma mesajlar atmadan ,)1000 . mesaja ulastım ve sdn den kesınlıkle ayrılamam devamı da gelecektir ,nice senelere insallah .. hıc bı yere gıtmıyorum...burdayım , burdayım...

darısı dıger arkadaslarımın basına ..

saygılar...

PcMaKeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hehe :) tebrikler benim mesaj daha 10'da ama herzaman giremiyorum tabi sdn den ayrılma ;)

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
eywallah .. olsun sık gırmesen bıle dewamlı gir.. ayrılma ,)

PSiKOPAT-HAYALET

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yeniyim sitede sabah üye oldum ama bence mesaj sayısının hiç bir önemi yok mesajı sağlam olsun az olsun
ben forumlarda görüyorum sırf mesaj sayısını yükseltmek için konu bile okumadan saol tşk yazıyorlar...

MiqRoP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rebrikler emre :) nice 1000lere
inş bizde açarız böle konular:)

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
PSiKOPAT-HAYALET dedi ki:
ben yeniyim sitede sabah üye oldum ama bence mesaj sayısının hiç bir önemi yok mesajı sağlam olsun az olsun
ben forumlarda görüyorum sırf mesaj sayısını yükseltmek için konu bile okumadan saol tşk yazıyorlar...

+ 1

aynen oyle kardesım .. ben unutmustum bi ara ama bu aksam dıkkatımı cektı 990 kusur olmus.. ama bu gece olsun diye ugrasmadım desem yalan olur :P..

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Mesaj sayısı neden bu kadar önemliki ya?
100e 200e 500e 1000e vs... gelen bi konu açıyo... :P

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
PcMaKeR dedi ki:
hehe :)  tebrikler benim mesaj daha 10'da ama herzaman giremiyorum tabi sdn den ayrılma ;)

990 tane eğitim videosu hazırlayabilirsin mesela :) Konu açtığına değer o zaman ;)

PcMaKeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
990 tane eğitim videosu hazırlayabilirsin mesela :) Konu açtığına değer o zaman ;)
sanırım 989 tane demek istedin :) Bir aklsilik çımazsa eğitim videolarım devam edecek ;)