1000 Liraya kadar önerileriniz? Android & WP8

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Twin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar önümüzdeki hafta kısmetse Lumia 925 alıyorum ama son kez fikir ve tavsiyelerinizi, tarafsız yorumlarınızı almak istedim. Ne dersiniz? Sizce bu fiyata alınabilicek daha iyi bir telefon var mı?

Kendimden biraz bahsetmek isterim. Yorumlarınızı ona göre yaparsınız.

Öyle zırt pırt telefon değiştiren bir insan değilim. 5 sene önce nokia 5800 ilk çıktığı zaman sıfır olarak aldım hala kullanıyorum. Nokia tarafından 3 sene boyunca güncelleme aldım son 2 senedir güncelleme gelmedi. Buda normal artık.

Benim için en önemli şey "uzun süre kullanabileceğim, beni üzmeyecek ve güncel kalacak bir telefon"

Önemli olanlar; Kamera, Malzeme kalitesi, güncelleme desteği aklıma gelmeyen bir kaç bir şey daha var açıkçası.

ahveal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
L925 güzel seçim alabilirsin.Istersen 1320 yede bakabilirsin.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar önümüzdeki hafta kısmetse Lumia 925 alıyorum ama son kez fikir ve tavsiyelerinizi, tarafsız yorumlarınızı almak istedim. Ne dersiniz? Sizce bu fiyata alınabilicek daha iyi bir telefon var mı?Kendimden biraz bahsetmek isterim. Yorumlarınızı ona göre yaparsınız. Öyle zırt pırt telefon değiştiren bir insan değilim. 5 sene önce nokia 5800 ilk çıktığı zaman sıfır olarak aldım hala kullanıyorum. Nokia tarafından 3 sene boyunca güncelleme aldım son 2 senedir güncelleme gelmedi. Buda normal artık. Benim için en önemli şey "uzun süre kullanabileceğim, beni üzmeyecek ve güncel kalacak bir telefon" Önemli olanlar; Kamera, Malzeme kalitesi, güncelleme desteği aklıma gelmeyen bir kaç bir şey daha var açıkçası.
Bekle gm Discovery elite lite cikcak s800 islemci 2 gb ram full hd ekran 16 mp kamera vsvs 1000 tl den cikacak yakladik 1 bucuk ayu var