- Konuyu başlatan
değişik bir yorum olmuş ama işte zihniyet farklı yöne olunca farkedememiş kimsebuarada kimse göğüs kelimesini sansürlemedi ben bilerek yıldız kullandım orada mesajım farklıydı 2 göğüs 2 uçonlar uçtu göğüs ucu
![]()
veya ben fazla abarttımdeğişik bir yorum olmuş ama işte zihniyet farklı yöne olunca farkedememiş kimse![]()
teşekkürlerama güzel bi düşünceymiş tuttum bu fikri![]()
900'ü bana yeter abiVideonun tamamını izlemedim, izlenecek bişeyde değil.
Ama yaklaşık olarak her 10 kadından birinin çirkin olduğunu gördüm, buna göre
Rusya'da her 1000 kadından 100ü çirkin![]()
ya bilmiyorum ama sanki o 100 kadına razı olacak durumdayız bazenVideonun tamamını izlemedim, izlenecek bişeyde değil.
Ama yaklaşık olarak her 10 kadından birinin çirkin olduğunu gördüm, buna göre
Rusya'da her 1000 kadından 100ü çirkin![]()
900'ü bana yeter abi![]()
Mantıken öyle ki;ya bilmiyorum ama sanki o 100 kadına razı olacak durumdayız bazen![]()
Bencede 900 'ü sana yeterHatta 0900 909 090 çok daha iyi gibi
Mantıken öyle ki;
Elimizi sallasak ellisiX2 el=100
Bu 100 de Rus değil Türk o zaman güzel sayısı 10dan aşağı düşüyorNeyse yahu gece vakti..
![]()
bence biz elimizi sallarken ki 100'lüğe şuan fazlasıyla razı olalım yoksa muhabbet %100 +18 olacak ve sonucunda sanki ceza ban olacakMantıken öyle ki;
Elimizi sallasak ellisiX2 el=100
Bu 100 de Rus değil Türk o zaman güzel sayısı 10dan aşağı düşüyorNeyse yahu gece vakti..
![]()
oLsun ya arıza yapıp canınıda sıkmaz hiç yoktan[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] arıza yapacak arabam bile yok şu an. Yaramı deştin![]()
oLsun ya arıza yapıp canınıda sıkmaz hiç yoktanBenim araba arıza yaparsa gel ilgilen
![]()
Hastasıyız dedeeeHepsini izledimBileti aldım gidiyorum
Var mı gelen ???