- Reaksiyon puanı
- 6,930
1000 dolar bağış atacağını söyleyen bir kişi için hamile sevgilisini balkonda tutan yayıncı...
Sanırsam kız da uyuşturucu kullanmış.
Ben gördüğümü yazdım, olay hakkında bir fikrim yok. Dediğiniz gibi yalan haber olma olasılığı yüksek.Kurgu? Neden olmasın? Hamileyse uyuşturucu almaması gerektiğini bilir en azından.Ben artık böyle şeylere inanmıyorum.Millet izlenme için saçmaladıkça saçmalıyor.
Kız ölüyor bu hala yayın yapıyor yok devenin... Neyse.Anasını babasını canlı yayında kesen gerçek manyaklar falanda vardır o yüzden üzülmeye değmez.Kendi intihar etmiş gerçekse de...Ben gördüğümü yazdım, olay hakkında bir fikrim yok. Dediğiniz gibi yalan haber olma olasılığı yüksek.
Bence kendi intihar etmemiş. Kızı zorla ittiriyor. Ya uslu uslu girecek, ya da zorla...Kız ölüyor bu hala yayın yapıyor yok devenin... Neyse.Anasını babasını canlı yayında kesen gerçek manyaklar falanda vardır o yüzden üzülmeye değmez.Kendi intihar etmiş gerçekse de...
Ee kız uyuşturucu komasından ölmedi mi? Noldu kafayı gözü mü çarptı?Dondu mu? Uyuşturucudan öldüyse yani eğer gerçekse adamın suçu yok aklanır bu.Bence kendi intihar etmemiş. Kızı zorla ittiriyor. Ya uslu uslu girecek, ya da zorla...
Soğukta hipotermi geçirmiş benim okuduğum kadarıyla.Ee kız uyuşturucu komasından ölmedi mi? Noldu kafayı gözü mü çarptı?Dondu mu? Uyuşturucudan öldüyse yani eğer gerçekse adamın suçu yok aklanır bu.
Ee kız uyuşturucu komasından ölmedi mi? Noldu kafayı gözü mü çarptı?Dondu mu? Uyuşturucudan öldüyse yani eğer gerçekse adamın suçu yok aklanır bu.
Evet hipotermiden.Soğukta hipotermi geçirmiş benim okuduğum kadarıyla.
Sene 2020, şömine kalorifer gibi şeyler vardır.Evet hipotermiden.
Ama ne kadar soğuktur dışarısı anlamadım. İçeride atletle oturuyorlar.
Hmm daha da şüpheli.Soğukta hipotermi geçirmiş benim okuduğum kadarıyla.
Tuhaf yani çok durmuş gibi durmuyor öyle hemen ölmez.Yalan dolan ya inanmayın.Öldüyse o uyuşturucudan ölmüştür kafası güzel fazla doz falan ya da kalp krizi.Evet hipotermiden.
Ama ne kadar soğuktur dışarısı anlamadım. İçeride atletle oturuyorlar.
Tamam da adamda havanın soğuk olduğuna dair belirti yok.Sene 2020, şömine kalorifer gibi şeyler vardır.
hipotermi olduğunu sanmam hipotermi olmak için baya bir soğuk olması lazım yani yağmur yağarken çıplak bir şekilde okyanusun ortasında okyanusa girmesi lazım (yani baya soğuk olması lazım)Soğukta hipotermi geçirmiş benim okuduğum kadarıyla.
adam alkol alıyor alkol insan vücudun sıcaklığını arttırır buda atlet vs giymesini açıklarAma ne kadar soğuktur dışarısı anlamadım. İçeride atletle oturuyorlar.