YAGM17
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 58
Genellikle youtube ve netflix kullanılacak 1000-2500tl arasi tablet arıyorum Önerileriz nelerdir
Bulursa o fiyata alsın.yapıştır bir tane ipad piyasada başka tablet kalmadı zaten
ipad pro alsın demiyorum ? normal bir ipadBulursa o fiyata alsın.
3 senedir kullanıyorum. Harika bir makine.yapıştır bir tane ipad piyasada başka tablet kalmadı zaten
Genellikle youtube ve netflix kullanılacak 1000-2500tl arasi tablet arıyorum Önerileriz nelerdir
Samsung. AnTuTu herşeyi gösteriyor.ipad pro alsın demiyorum ? normal bir ipad
iPad 6th fiyatına göre iyi. Ama kullanım ömrü açısından Samsung tabii ki.Apple Tablet Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Apple Tablet modelleri Teknosa'da! Apple Kalemli tablet, 10 inç tablet ve çocuk tablet çeşitlerini incelemek ve satın almak için hemen tıklayın!www.teknosa.com
Bu ürüne bakmanızı öneririm.
piyasaya çıkarıyor mu onlr daha tablet ya ipad parçaladı diye biliyorum. ipad pro zaten artık tablet demek ayıp oluyor onaSamsung. AnTuTu herşeyi gösteriyor.
kullanım ömründe her zaman apple ürünleri önderir emin olunSamsung. AnTuTu herşeyi gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iPad 6th fiyatına göre iyi. Ama kullanım ömrü açısından Samsung tabii ki.
Samsung. AnTuTu herşeyi gösteriyor.
iPad 6th fiyatına göre iyi. Ama kullanım ömrü açısından Samsung tabii ki.
Yavaşlatma olayını hesaba kat derim.Dostum İOS 7’de aldığım 2013 model İpad hala çalışıyor(ağır oyunlarda sıkıntı ama kalan şeylerde hala iyi) Aynı yılda Samsung alan kuzenim ise 6 yıl içinde 2 tane samsung aldı. Bu arada 2. de yıl başı bozuldu?
Yavaşlatma olayını hesaba kat derim.
iPhone konusunda aynı şeyi söyleyemem yani iPad kötü demedim fakat ben Tab S2 diyorum.Açıkçası telefon ve bilgisayarlarda markalar benim için değişkendir ama tablette İpad’i tek geçerim. Açıkçası alınca 6 yıl içinde bozulmayan Android tablet görmedim?
7.9 inç çok da mini değilEkranı büyük ve kaliteli bir şey arıyorum o yüzden mini modellerine pek sıcak değilim
iPad 6th'de fena değil.Ekranı büyük ve kaliteli bir şey arıyorum o yüzden mini modellerine pek sıcak değilim
Apple Tablet Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Apple Tablet modelleri Teknosa'da! Apple Kalemli tablet, 10 inç tablet ve çocuk tablet çeşitlerini incelemek ve satın almak için hemen tıklayın!www.teknosa.com
Bu ürüne bakmanızı öneririm.
ekran 4K değil nasıl oluyor .dTab S2'nin ekranının kalitesi mükemmel. 4K video oynatabiliyor.
iOS deneyimi en güzel deneyimdir teknoloji yönünden en doğru kararŞuanda s9plus kullanıyorum O yüzden farklı bir ekosistem olsun diye ipad alma fikri vardı kafamda Yinede sormak istedim Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
2500’e İpad 6 al yada biraz bekleyip ipad 7 ?? al mis gibiŞuanda s9plus kullanıyorum O yüzden farklı bir ekosistem olsun diye ipad alma fikri vardı kafamda Yinede sormak istedim Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
İşlemcisi orta seviye zaten. Ama ekranı senin önceliklerine göre (youtube/netflix) daha iyi bir seçim olur.O tableti biraz inceledim ekran kalitesi hafıza miktarı güzel gözüküyor fakat işlemcisi orta seviye geldi fazla zorlamayacağım ama yinede ilerideki yıllarda bana sorun çıkarır mı 1-2yilda takilmalar baslarsa sogurum cihazdan
Kullanıyorum. Hiçbir faydasını görmedim.piyasaya çıkarıyor mu onlr daha tablet ya ipad parçaladı diye biliyorum. ipad pro zaten artık tablet demek ayıp oluyor ona
kullanım ömründe her zaman apple ürünleri önderir emin olun
ipad pro mu?Kullanıyorum. Hiçbir faydasını görmedim.
5000'e Samsung avucunu yalar.Çok uzun zamandır Tablet = iPad diyen ben Samsung'un Tab S3, Tab S4 ve en sonunda gelen Tab S6 (S5e'yi pas geçtim çünkü Tab S serisine yakışmadı o cihaz) görünce görüşümü ciddi değiştirdim.
Gençler, S6 enfes bir cihaz olmuş. Enfes...
S6 cidden enfes. 845 yerine 855 kullanmasına çok sevindim çünkü genelde bir jenerasyon önceki işlemcileri kullanıyordular.Çok uzun zamandır Tablet = iPad diyen ben Samsung'un Tab S3, Tab S4 ve en sonunda gelen Tab S6 (S5e'yi pas geçtim çünkü Tab S serisine yakışmadı o cihaz) görünce görüşümü ciddi değiştirdim.
Gençler, S6 enfes bir cihaz olmuş. Enfes...
iPad Air. Daha yeni olmasına karşın, pili bir günü çıkarmıyor ve temperature hatası veriyor.ipad pro mu?