1000-1500 Arası Telefon Önerisi

Hangisini Tercih Ederdiniz?

• HTC U PLAY (32 GB)-1499TL

Kullanılan: 1 11.1%
  • HONOR 9 LİTE-1299TL

Kullanılan: 1 11.1%
  • XİAOMİ Mİ A1-1399TL

Kullanılan: 6 66.7%
  • HUAWEİ P9 LİTE 2017-1199TL

Kullanılan: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9

ea1119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bence eder tabi bütçeniz 2000 TL ye çıkabilirse daha farklı cihazlar vardır
9 Lite'ı almaya karar vermiştim,teknosada vardı bitek o da stoklarda kalmamış,p smart dışında başka önerin varmı?

nzm.gld06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bence eder tabi bütçeniz 2000 TL ye çıkabilirse daha farklı cihazlar vardır
9 Lite'ı almaya karar vermiştim,teknosada vardı bitek o da stoklarda kalmamış,p smart dışında başka önerin varmı?
P 10 lite var ama ikinci kamerası yok 4gb ram var
Ama p smart İn kamerası daha iyidir size birkaç fotoğraf vereyim bokeh efekti telefonda mevcuttur p10 lite da yoktur
a2f95decaaf0ea95869c5a92193376a4.jpg

ea1119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Oyunlarda kasma filan oluyormu veya ısınma gibi bir sorunu?

Master910

Asistan
Reaksiyon puanı
7
100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.

Kirin 659 :(
Kirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili

Sizin cihazınız nedir acaba
Ben p smart kullanıyorum ve çok araştırarak aldım lenovo p2 ile çok arada kalmıştım ama sanırım lenovo garantisini türkiye'den çekmiş bende p smart aldım

P smart almalımıyım ip 6 dan sonra

nzm.gld06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.

Kirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili

Ben p smart kullanıyorum ve çok araştırarak aldım lenovo p2 ile çok arada kalmıştım ama sanırım lenovo garantisini türkiye'den çekmiş bende p smart aldım

Evet almalısın kirin 659, snapdragon 650 655 civarında bir işlemci

ea1119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Youtubeda bir videoda yok diye görmüştüm de bi sorayım dedim

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ama p smart İn kamerası daha iyidir size birkaç fotoğraf vereyim bokeh efekti telefonda mevcuttur p10 lite da yoktur
a2f95decaaf0ea95869c5a92193376a4.jpg
Bir kaç resim daha atabilirmisin?

Son düzenleme:

Master910

Asistan
Reaksiyon puanı
7

Evet almalısın kirin 659, snapdragon 650 655 civarında bir işlemci

Hocam bir kaç fotoğraf atarmısın kamerasını görmek amaçlı

Defnen

Asistan
Reaksiyon puanı
26
iPhone dan sonra psmarttan memnun kalacaginizi hiç sanmıyorum. Psmart 2 kamerada olsa biri sadece 2mp bokeh için. Diyaframı yüksek. Bunun honor ekurisi vardı şu an model ismini hatırlamıyorum bire bir aynı özelliklerde daha ucuz. İlla alacaksaniz onu alın boşuna fazla odemeyin. Bu fiyat aralığında kamera daha iyi olduğu için j7 pro da bir seçenek olabilir. Eskide olsa sonuçta bir amiral gemisinden orta segmente gececeksiniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Acele etmeden iyi araştırın. Yeni çıkacak telefonların fiyatları kesin yüksek olacak ama mevcut olanlarda eski olacağı için büyük bir zam gormezler.

Master910

Asistan
Reaksiyon puanı
7
iPhone dan sonra psmarttan memnun kalacaginizi hiç sanmıyorum. Psmart 2 kamerada olsa biri sadece 2mp bokeh için. Diyaframı yüksek. Bunun honor ekurisi vardı şu an model ismini hatırlamıyorum bire bir aynı özelliklerde daha ucuz. İlla alacaksaniz onu alın boşuna fazla odemeyin. Bu fiyat aralığında kamera daha iyi olduğu için j7 pro da bir seçenek olabilir. Eskide olsa sonuçta bir amiral gemisinden orta segmente gececeksiniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Acele etmeden iyi araştırın. Yeni çıkacak telefonların fiyatları kesin yüksek olacak ama mevcut olanlarda eski olacağı için büyük bir zam gormezler.

İphone 6 şuanda amiral gemisi sayılmıyor pek fazla

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Arkadaşın dediği gibi zamanın amiral gemisinden bugünün orta segment gemisine geçmek mantıksız,o deneyimi alamazsın.

Defnen

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Şu an eskide olsa zamanının gemisiydi. Sonuçta arkadaş o dönem için en iyi olanı kullandı. Ve en iyi performans yerini şimdi alt orta düzey kullanacak. Ayrıca sadece işlemci ayrimi olmuyor. Alt ve üst segmentlerde özellik farklarından oluyor. Belki alıştığı bircok özelligi bulamayacak. Bu yüzden kendi istekleri doğrultusunda araştırmasi faydalı olur.

Master910

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Şu an eskide olsa zamanının gemisiydi. Sonuçta arkadaş o dönem için en iyi olanı kullandı. Ve en iyi performans yerini şimdi alt orta düzey kullanacak. Ayrıca sadece işlemci ayrimi olmuyor. Alt ve üst segmentlerde özellik farklarından oluyor. Belki alıştığı bircok özelligi bulamayacak. Bu yüzden kendi istekleri doğrultusunda araştırmasi faydalı olur.

Siz ne önerirsiniz bana bu fiyat aralığında

Defnen

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Burada herkes kendine göre en iyiyi yazıyor. Başkasına göre en iyi bana göre yetersiz olabilir. Veya tam tersi. Ben bir telefonu sadece sar değeri yüksek diye bile almaktan vazgeçebilirim. Ya da ithalatçı ise hiç bakmam bile. Oyun oynamadığını için işlemci yerine kameraya öncelik verebilirim. Bunlar için önemsiz olabilir. Bu yüzden siz kendi onceliklerinizi belirleyip ona göre seçim yapmalisiniz. Sadece şunu söyleyebilirim eğer telefonunuzda ciddi bir sorun yoksa memnunsaniz ve daha iyisini alamayacaksınız degismeyin.