- Konuyu başlatan
9 Lite'ı almaya karar vermiştim,teknosada vardı bitek o da stoklarda kalmamış,p smart dışında başka önerin varmı?Bence eder tabi bütçeniz 2000 TL ye çıkabilirse daha farklı cihazlar vardır
9 Lite'ı almaya karar vermiştim,teknosada vardı bitek o da stoklarda kalmamış,p smart dışında başka önerin varmı?Bence eder tabi bütçeniz 2000 TL ye çıkabilirse daha farklı cihazlar vardır
P 10 lite var ama ikinci kamerası yok 4gb ram var9 Lite'ı almaya karar vermiştim,teknosada vardı bitek o da stoklarda kalmamış,p smart dışında başka önerin varmı?Bence eder tabi bütçeniz 2000 TL ye çıkabilirse daha farklı cihazlar vardır
Ama p smart İn kamerası daha iyidir size birkaç fotoğraf vereyim bokeh efekti telefonda mevcuttur p10 lite da yokturP 10 lite var ama ikinci kamerası yok 4gb ram var9 Lite'ı almaya karar vermiştim,teknosada vardı bitek o da stoklarda kalmamış,p smart dışında başka önerin varmı?Bence eder tabi bütçeniz 2000 TL ye çıkabilirse daha farklı cihazlar vardır
Ben p smart kullanıyorum ve çok araştırarak aldım lenovo p2 ile çok arada kalmıştım ama sanırım lenovo garantisini türkiye'den çekmiş bende p smart aldımKirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Kirin 659![]()
Sizin cihazınız nedir acaba
Hayır olmuyor her telefon ısınır o oyunlarda fakat aşırı bi ısınma yok ama kalın bir kılıf kullanırsan ısınırOyunlarda kasma filan oluyormu veya ısınma gibi bir sorunu?
Evet almalısın kirin 659, snapdragon 650 655 civarında bir işlemciBen p smart kullanıyorum ve çok araştırarak aldım lenovo p2 ile çok arada kalmıştım ama sanırım lenovo garantisini türkiye'den çekmiş bende p smart aldımKirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Kirin 659![]()
P smart almalımıyım ip 6 dan sonra
alınır ama sar değerini kafaya takmıyosan.Kvk garantili alınırmı
Başkan telefonda uygulama listesi varmı?Evet almalısın kirin 659, snapdragon 650 655 civarında bir işlemci
Nası yaniBaşkan telefonda uygulama listesi varmı?Evet almalısın kirin 659, snapdragon 650 655 civarında bir işlemci
Menü diyimNası yani
Evet var tabi olmazmıMenü diyimNası yani
Bir kaç resim daha atabilirmisin?Ama p smart İn kamerası daha iyidir size birkaç fotoğraf vereyim bokeh efekti telefonda mevcuttur p10 lite da yoktur![]()
Evet almalısın kirin 659, snapdragon 650 655 civarında bir işlemciBen p smart kullanıyorum ve çok araştırarak aldım lenovo p2 ile çok arada kalmıştım ama sanırım lenovo garantisini türkiye'den çekmiş bende p smart aldımKirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Kirin 659![]()
P smart almalımıyım ip 6 dan sonra
Menü diyimNası yani
Anladım hocam istediğin gibi ayarlıyabiliyorsunMenü diyimNası yani
Hocam bildiğim kadarıyla yok iphone gibi yani
iPhone dan sonra psmarttan memnun kalacaginizi hiç sanmıyorum. Psmart 2 kamerada olsa biri sadece 2mp bokeh için. Diyaframı yüksek. Bunun honor ekurisi vardı şu an model ismini hatırlamıyorum bire bir aynı özelliklerde daha ucuz. İlla alacaksaniz onu alın boşuna fazla odemeyin. Bu fiyat aralığında kamera daha iyi olduğu için j7 pro da bir seçenek olabilir. Eskide olsa sonuçta bir amiral gemisinden orta segmente gececeksiniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Acele etmeden iyi araştırın. Yeni çıkacak telefonların fiyatları kesin yüksek olacak ama mevcut olanlarda eski olacağı için büyük bir zam gormezler.
Şu an eskide olsa zamanının gemisiydi. Sonuçta arkadaş o dönem için en iyi olanı kullandı. Ve en iyi performans yerini şimdi alt orta düzey kullanacak. Ayrıca sadece işlemci ayrimi olmuyor. Alt ve üst segmentlerde özellik farklarından oluyor. Belki alıştığı bircok özelligi bulamayacak. Bu yüzden kendi istekleri doğrultusunda araştırmasi faydalı olur.İphone 6 şuanda amiral gemisi sayılmıyor pek fazla
Şu an eskide olsa zamanının gemisiydi. Sonuçta arkadaş o dönem için en iyi olanı kullandı. Ve en iyi performans yerini şimdi alt orta düzey kullanacak. Ayrıca sadece işlemci ayrimi olmuyor. Alt ve üst segmentlerde özellik farklarından oluyor. Belki alıştığı bircok özelligi bulamayacak. Bu yüzden kendi istekleri doğrultusunda araştırmasi faydalı olur.İphone 6 şuanda amiral gemisi sayılmıyor pek fazla
Ben Meizu M6 Note alırdımSiz ne önerirsiniz bana bu fiyat aralığında