2.0 ın altında sorun yokMi a1in sar değeri bana yüksek geldi.Telefonu bide yanımdan ayırmayacağımı düşünürsem,sıkıntı çıkarırmı sizce?
//GÜNCELTelefon almayı düşünüyorum.
Bu fiyat aralığında tasarımı güzel,performans olarak orta düzeyde telefon önerilerinizi alalım.![]()
Ama 1.8 1,7 gib değerlerde uzun kullanımda sorun yaratabilir. 2.0 sınır ama yine de yüksek şeylerin tercih edilmemesinde fayda var.2.0 ın altında sorun yok
Ama 1.8 1,7 gib değerlerde uzun kullanımda sorun yaratabilir. 2.0 sınır ama yine de yüksek şeylerin tercih edilmemesinde fayda var.
Tedbirli olmakta fayda var.Fayda var elbet ama SAR ile sağlık arasında ciddi bir korelasyon bulunamadı.
AynenTedbirli olmakta fayda var.
100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Kirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Kirin 659![]()
Kirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Kirin 659![]()
Honor 9 Litela neredeyse aynı p smartın özellikleri.Arada sadece p smartın kamera özelliiklerinin bi tık daha fazla olması var fark olarak.Sence bunun için 500tl vermeye değer mi?100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Honor 9 Litela neredeyse aynı p smartın özellikleri.Arada sadece p smartın kamera özelliiklerinin bi tık daha fazla olması var fark olarak.Sence bunun için 500tl vermeye değer mi?100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
P smart daha yeni çıkmış bir cihazdır honor 2017 de çıktı p smart ise geçen ayda çıktı
Ben p smart kullanıyorum ve çok araştırarak aldım lenovo p2 ile çok arada kalmıştım ama sanırım lenovo garantisini türkiye'den çekmiş bende p smart aldımKirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Kirin 659![]()
Sizin cihazınız nedir acaba
çıkış zamanı çok önemli değil bana göre özellikleri eşit sonuçta.P smart daha yeni çıkmış bir cihazdır honor 2017 de çıktı p smart ise geçen ayda çıktı
Ben p smart kullanıyorum ve çok araştırarak aldım lenovo p2 ile çok arada kalmıştım ama sanırım lenovo garantisini türkiye'den çekmiş bende p smart aldımKirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Kirin 659![]()
Tabiki de bulabilirsiniz huawei Android in ios u diye geçiyor tabiki Android yüzünden arada takılmalar olacaktır bu çok doğaldır ama hızlı ve akıcı şekilde kullanacaksınız ben p smart kullanıyorum ve şuana kadar hiç ağır bir donma ile karşılaşmadım karar sizinHonor 9 Litela neredeyse aynı p smartın özellikleri.Arada sadece p smartın kamera özelliiklerinin bi tık daha fazla olması var fark olarak.Sence bunun için 500tl vermeye değer mi?100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
P smart daha yeni çıkmış bir cihazdır honor 2017 de çıktı p smart ise geçen ayda çıktı
Hocam iphone 6 var ben de aynı performansı p smarttada bulabilirmiyim
Sizin iPhone 6 nıza ne oldu acabaBen p smart kullanıyorum ve çok araştırarak aldım lenovo p2 ile çok arada kalmıştım ama sanırım lenovo garantisini türkiye'den çekmiş bende p smart aldımKirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Kirin 659![]()
İp 6 dan sonra p smart almak mantıklımı???
Sizin iPhone 6 nıza ne oldu acabaBen p smart kullanıyorum ve çok araştırarak aldım lenovo p2 ile çok arada kalmıştım ama sanırım lenovo garantisini türkiye'den çekmiş bende p smart aldımKirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Kirin 659![]()
Bence eder tabi bütçeniz 2000 TL ye çıkabilirse daha farklı cihazlar vardırSizin iPhone 6 nıza ne oldu acabaBen p smart kullanıyorum ve çok araştırarak aldım lenovo p2 ile çok arada kalmıştım ama sanırım lenovo garantisini türkiye'den çekmiş bende p smart aldımKirin 659 gayet hızlı ve performanslı pubg de en yüksek ayarlarda hiç kasmadan oynayabiliyorsunuz. Ayrıca telefon Android 8.0 ile geliyor ve 2yıl güncelleme garantili100 TL daha ekleyip huawei p smart almalısın gerçekten tasarım, pil ömrü, oyun performansı vb. Her konuda işini görecek bir telefondur. Mi a1 alma bence çünkü ithalatçı garantili.
Kirin 659![]()
Hocam çok sıkıldım artık android istiyorum iphoneumun garantiside bitti elden çıkarmak istiyorum p smart acaba beni memnun edermi