- Reaksiyon puanı
- 631
Arkadaşlar 100 TL için Biostar A320MH yerine Msi A320M Pro VH Plus almaya değer mi?
Bence değer. Daha bilindik bir marka.Arkadaşlar 100 TL için Biostar A320MH yerine Msi A320M Pro VH Plus almaya değer mi?
Aslında benim şu an MSİ A320M Pro VH Plus anakartım var onu 350 Satıp 240 TL ye Biostar alıcam.Bence değer. Daha bilindik bir marka.
3000 Mhz RAM kullanıcam bence Biostar daha uygun gibi.Bence ucuz olanı al, A serisi bir anakartta çok fark etmez, eğer 3200 MHz RAM kullanacaksan al MSI’ı.
RAM 3200 MHz değilse takasa gir fakat ben böyle bir dönemde çok paraya ihtiyacım olmadığı sürece elimde olanla devam ederdim.Bu işlemi yaparsam 200 TL karım olucak.
200 TL lazım bana, o yüzden bu işleme giricem.RAM 3200 MHz değilse takasa gir fakat ben böyle bir dönemde çok paraya ihtiyacım olmadığı sürece elimde olanla devam ederdim.
O zaman ne duruyorsun?200 TL lazım bana, o yüzden bu işleme giricem.
MSİ karta 325 TL verdim pahalı tuttu.A320 anakartı satıp neden tekrar daha dandik bir A320 anakart alma çabasındasın ?
Hiç yoktan almış iken B450 ve M2 SSD yuvası olan bir anakart alsana ileriye dönük.
Ben ilk Biostar alıcam MSİ sonra satamazsam ayvayı yerim.O zaman ne duruyorsun?
Manyak misin öyle bir şeye girişiyorsun bende teklif geldi sandım. Bu piyasanın şimdiki durumuna bakarsak çuvallarsın. Cebindeki paradan da olma.Ben ilk Biostar alıcam MSİ sonra satamazsam ayvayı yerim
Kararsız kaldım bu anakartta birde çizik var sorun olurmu bilmiyorum.Manyak misin öyle bir şeye girişiyorsun bende teklif geldi sandım. Bu piyasanın şimdiki durumuna bakarsak çuvallarsın. Cebindeki paradan da olma.
Olur, anlayan birisiyle pazarlıkta 50 TL düşmek zorunda kalırsın en az. Alıcı hep sorunsuzu arar (sanki kendisi kullanırken muhteşem kullanırda ikinci elde sıfır kusur arar, ikinci el ise kullanılmış ne bekliyorsun?).Kararsız kaldım bu anakartta birde çizik var sorun olurmu bilmiyorum.