100 Milyon Mesaj projesi.

candzh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
100 Milyon Mesaj Projesi Nedir ?
100 Milyon Mesaj Projesi ile katılımı sağlanan her kişi için 9 meşe tohumunun 10 Milyar Meşe Projesi içinde toprakla buluşması hedeflenmiştir. Bağımsız bir proje olan 100 Milyon Mesaj Projesinde amaç yüksek katılım sağlanması ve reklam verecek sponsorlar ile meşe tohumlarının ekimi için gerekli desteğin teminidir.

Neden Meşe ?

Ülkemizin her coğrafi bölgesine yayılmış 18 türü vardır.

Derin ve saçak kök sistemi ile toprağı korur, erozyonu önler,

Yeraltı sularının geçirgenliğini artırır, yağış sularını yeraltına indirerek yeraltı sularının, kaynakların ve akarsuların beslenmesini, sürdürülebilirliğini sağlar,

Çeşitli hayvanlara doğal barınak olur,

Yaprakları ve meyvaları ile toprağı ve hayvanları besler, ıslah eder,
Ekolojik, ekonomik ve biyolojik değere sahiptir.

Türkiye için 100 Milyon Mesaj ! ! !

Sizde destek olmak için tıklayın sosyal sorumluluk gereğidir.

Bu proje ile TEMA Vakfı 10 milyar meşe projesi; işbirliği içinde meşe tohumlarını toprakla buluşturacak.

Katılım için tıklayın

Ayrıca TEMA üyesi olmak için direk link.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bi inceleyelim. kim var projenin arkasında. sonra boşa gitmesin :)

arkadaşlar TEMA'nın bir projesi. sizden sadece ücretsiz üye olmanızı istiyorlar. cep telefon numaranızı giriyorsunuz ve projeye destek sağlayanlar size toplam 20 tane reklam mesajı atacaklar. üye olarak bunu kabul ediyorsunuz. yapacağınız destekte bundan ibaret.

Herkesin katılması gerek....

başvuru formunu bu linktende doldurabilirsiniz...

sol tarafta projeye destek linkinden devam ediyorsunuz..

candzh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sponsor Kleopatra İkiz Otel, Alanya / Antalya. Doğan grubu gazetesi ve tv si konu hakkında haber yapmış.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
yapacak bi şey yok. tema ile doğan grubu çok işli dışlı zaten. işin içinde ağaç dikmek olduuğu için varım. yoksa doğan benimde midemi bulandırıyor..

candzh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yapacak bi şey yok. tema ile doğan grubu çok işli dışlı zaten. işin içinde ağaç dikmek olduuğu için varım. yoksa doğan benimde midemi bulandırıyor..

Doğan grubu yok arkadaşım onlar haber yapmış sadece. Proje sahibi TEMA sponsor Alanya'da bir otel.

Neden kimse desteklemiyor yahu.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Hakikaten daha 2 sayfa bile olmamış. Bütün SDN üyelerini bu konuya destek olmaya çağırıyorum. Aramızda çocuk yok. Ağaç nedir niye destek olmalısınız gibi uzun uzun yazı yazmamıza gerek yok sanırım. Candzh seninle konuyu sürekli güncel tutalım. Görenler destek verecektir...

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben de destekliyorum.Zaten sürekli orman yangınları oluyor ve ağaçlarımızı kaybediyoruz!

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ben mesaj gönderdim konu ilk açıldığında. ama hala sponsor mesajları gelmedi sanırım sponsorları daha bulamadılar...

candzh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hakikaten daha 2 sayfa bile olmamış. Bütün SDN üyelerini bu konuya destek olmaya çağırıyorum. Aramızda çocuk yok. Ağaç nedir niye destek olmalısınız gibi uzun uzun yazı yazmamıza gerek yok sanırım. Candzh seninle konuyu sürekli güncel tutalım. Görenler destek verecektir...

Gökhan kardeş haklısın güncel tutalım ama güncel tutacam diye uyarı aldım floodcu olduk :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Gökhan kardeş haklısın güncel tutalım ama güncel tutacam diye uyarı aldım floodcu olduk :D

Sorma benimde dikkatimi çekti ama bi şey demezler herhalde diye uyarmadım seni. Sırayla yazarız bizde.

Bu arada arkadaşlar ilgili siteye girip formu dolduruyorsunuz değil mi? Destekledim deyince destek olmuyor yani..

Öfkeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben buraya geçen sene katıldım ama daha hiç mesaj gelmedi bana...