100 mesaj uygulamasına Öneri

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Merhabalar;

Forumda herkesin karşılaştığı bir soruna arabuluculuk etmek istiyorum :) ve daha önceden aynı bu şekilde birçok üyenin sıkça ziyaret ettiği pek çok forum yönettim bizimde başımıza bu gibi olaylar geldi bizim çözümümüz ise;

Üye 100 mesaja gelene kadar sadece konularını onaylıyorduk çünkü acil bir durum olur sorması gereken forumu burası uygun görmüştür bu foruma sorar.Neyse yani kısaca sistem basit üye 100 mesaja ulaşana kadar tüm moderatörlere bir yetki tanımlıyorsunuz onaylanacak konular diye burdan moderatör giriyor konuyu inceliyor uygunsa onaylanıyor.Eğer bu uygulamaya uygun code bulamazsanız yardımcı olurum elimden geldiğince.Vbulletinde uzmanım.

Ayrıca;

Forumunuza mobil olarak bağlanığımda herşey iyi taa ki bir konuya girene kadar herhangi bir konuya girdiğimde hiçbir yazı okunmuyor arka planın siyah olmasından kaynaklanıyor sanırım yada yazı tipinden tam olarak sorunu çözebilmiş değilim ama en kısa sürede hallocağını umuyorum.

Herkese İyi Forumlar.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yaa hepsini sallayın da; ikinizin de avatar resimleri güzelmiş :D

Eeee, gecenin bu saatinde anca . . . :D :D :D

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bence "gündem" adlı bölüm tamamen kaldırırsın.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Mobil,telefonun kendi tarayıcısından girince arkaplan siyah oluyor. Başka programla girince sorun olmuyor. En azından genelde. 100 mesaj içinse pek olacağını sanmıyorum ama bakalım.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Mobil,telefonun kendi tarayıcısından girince arkaplan siyah oluyor. Başka programla girince sorun olmuyor. En azından genelde. 100 mesaj içinse pek olacağını sanmıyorum ama bakalım.

Yani şimdi operadan girince düzeliyor diyorsun :)

Ama yinede bir sorun çözüm bulunması gerekiyor bence:) en azından ben böyle düşünüyorum.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Anladığım kadarıyla 100 mesaja gelene kadar tüm mesajlarının onaylanmasını öneriyorsunuz ?

Öyle mi

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Anladığım kadarıyla 100 mesaja gelene kadar tüm mesajlarının onaylanmasını öneriyorsunuz ?

Öyle mi

Hayır sadece konuların ;

zaten yeni üye olup da konu açamıyanlar için böyle bir öneri sunuyorum . :)

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Yeni üye olan birisi zaten 100 mesaja takılmadan konu açabiliyor. Bu uygulama sadece gündem bölümünde ve önerilen siteler kısmında var.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
100 mesaj sınırı sadece belirli bölümler de var, zaten teknoloji bölümünde yok. Vbulletin konusunda yardım teklifiniz için teşekkür ederiz ancak zaten vbulletin yöneticimiz bu işin Türkiye'de başını çeken insan, biraz araştırırsanız kendisi hakkında bilgi edinebilirsiniz, sistem üzerinde yapamayacağı iş yok. :)

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
100 mesaj sınırı sadece belirli bölümler de var, zaten teknoloji bölümünde yok. Vbulletin konusunda yardım teklifiniz için teşekkür ederiz ancak zaten vbulletin yöneticimiz bu işin Türkiye'de başını çeken insan, biraz araştırırsanız kendisi hakkında bilgi edinebilirsiniz, sistem üzerinde yapamayacağı iş yok. :)

Hayhay ben kendimi övmeyi sevmem birçok kişi nickimi tanır. zaten bu forumada eksikleri tamamlamak iyi yerlere gelmek için geldim benimde uzmanlık alanım web-tasarım grafik tasarımdır :)