100 Mesaj sınırlaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seumina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seumina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gündem konularına yorum yazma için 100 mesaj sınırlaması varmış.
Bunu bir konuya özene bezene yazdığım bir yorumun göndermeye kalktığımda aldığım 100 mesaj hatasıyla öğrendim.
Ya bu tuhaf uygulamayı kaldırın.
Ya da kaldırın.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Evet öyle bir sınırlama var bu konu çok konuşuldu.. Yorum yapmakta da sorun var mı ki? Sadece konu açılmasında sorun var sanıyordum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O uygulama kalacak. Kalmalı da.

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
acı bi şekilde öğrenmişsin :D unutmazsın iyi olur :)

ReDaRRoW

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O uygulama kalacak. Kalmalı da.

Konulara belirli zihniyete sahip kişilerin tekelinde yorumlar yapılması için mi ?
İnternette yapılan bu tür (gizli sansür) içeren kısıtlamalar bağnazlıktan başka bir şey değil...Konu açmaya 100 mesaj kısıtlaması ortamın (forumun) gereksiz içerikten (reklam, yönlendirme ve provoke amaçlı konulardan (gerçi bunu 5000-6000 mesajı olan üyelerde yapıyorya neyse :tongue:)) temiz tutulması açısından makul görülebilir ama konulara yorum yazılması asla !

Sevgiler, Saygılar...

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bi de şöyle bakmak lazım olaya adam yeni üye olmuş. Ne idüğü belirsiz:) Bikaç mesaj atmış sonrasında önemli yerlere mesaj atmaya çalışıyo. Bence bu uygulama kalkarsa abuk sabuk insanlar (sözüm meclisten dışarı) doluşacak ve siteni kalitesi düşecektir.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bi de şöyle bakmak lazım olaya adam yeni üye olmuş. Ne idüğü belirsiz:) Bikaç mesaj atmış sonrasında önemli yerlere mesaj atmaya çalışıyo. Bence bu uygulama kalkarsa abuk sabuk insanlar (sözüm meclisten dışarı) doluşacak ve siteni kalitesi düşecektir.

Çok doğru bir yorum yapmış arkadaşımız.. 100 mesaj sınırını hatta birçok 100 mesajı geçtikten sonra anlayacaksınız ki, iyi ki öyle bir sınır var...

vayt

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bence de uygulama kalmalı, böylece saçma sapan mesajlarla forum kirliliği yaşanmaz. Ben de yeniyim ama sdn yi bayadır takip ediyorum, hatırlamıyorum ama birkaç yıl oldu sanırım.bu sırada çok fazla mesaj çöpüne dönen forum gördüm. uygulama kalmalı bence de ...

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Kalsın,Kalmalı

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Eski köye, yeni adet getirmeyin.

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kalsın yahu :) Çok gerekli. Hatta ben moderatör onayına da karşı olmayanlardanım :D

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Üyecik ne ya. Tıp 1. Sınıf falan denilsin :)

Rektör yerine ise ordinaryus profesör daha uygun...

seumina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Önemli yerlere mesaj atmaya çalışıyor derken?

Mesela benim mesaj atmaya çalıştığığım konu "kizini-20-tl-icin-tehlikeye-atti" başlığı ile verilen bir haberdi. Ve bu habere yorum yazamadım.
Hoş çok da önemli değil ama böyle bir başlığa yorum yazmak için 100 mesaj istenmesi kim ne derse desin bana mantıklı gelmedi.

Uygulama kalkarsa sitenin kalitesi düşer diyorsun ama bu kısıtlamanın da şöyle bir handikapı var; İnsanlar 100 mesaj sayısına ulaşmak için önüne gelen konuya abuk sabuk (senin tabirinle) mesajlar atarak bir an önce bu sayıya ulaşmak isteyebilir.Bu durumda forumun kalitesini düşürebilir.
Ha sen yaparmısın dersen ben yapmam.

Gerçi ne yazsak boş adminler kararlarını çoktan vermişler.

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
seumina bu gidişle kısa zamanda 100 mesajı bulursun. :D (Şurada 83 mesajın kalmış aman diyeyim 100 ulaşınca heyecan yapıp çılgınca yorumlar yapma sonunda BANNED maskı görmeyelim sende. :D )

Bu 100 mesaj olayı yırtınsanda kalkmaz; nedeni basit tecrübe...

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13
gündem konularına yorum yazma için 100 mesaj sınırlaması varmış.
Bunu bir konuya özene bezene yazdığım bir yorumun göndermeye kalktığımda aldığım 100 mesaj hatasıyla öğrendim.
Ya bu tuhaf uygulamayı kaldırın.
Ya da kaldırın.
o zaman naylon üyeler anında onlarca konuyu anında açıyor.Burada önemli olan samimiyetinizi ispattır.Şu anda ülkemizin en büyük bilişim&forum platformundasınız o kadar çok bölüm ve ilgi isteyen o kadar konu varki bu sayıya 100 dakikada ulaşmak mümkün.
Ayrıca yazınızı mesela alia ya gönderin sizin notunuzla yayınlar .
Bu sitedeki ender olumlu uygulamalardan bir tanesi bence

seumina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman naylon üyeler anında onlarca konuyu anında açıyor.Burada önemli olan samimiyetinizi ispattır.Şu anda ülkemizin en büyük bilişim&forum platformundasınız o kadar çok bölüm ve ilgi isteyen o kadar konu varki bu sayıya 100 dakikada ulaşmak mümkün.
Ayrıca yazınızı mesela alia ya gönderin sizin notunuzla yayınlar .
Bu sitedeki ender olumlu uygulamalardan bir tanesi bence

- Ben konu açmadan bahsetmiyorum ki? Konu açma için tamam sınır olsun hata 250 mesaj sınırı olsun.AMa mevzu o değil. Gündem başlığı altında yayınlanan bir konuya bu foruma üye olan herkesin yorum yazmaya(dikkat: konu başlığı açmaya demiyorum) hakkı olması gerekir diye düşünyorum.

- Bu sitedeki ender olumlu demişşsin demekki seninde bu sitede rahatsız olduğun uygulamalar var

- Ha bu arada "alia" da nedir? Hiç öyle bişey duymadım.

- Ayrıca burasının en büyük olduğunuda düşünmüyorum.Bir chip, bir donanım haber bu siteden daha büyük.
Hoş chip arasıra reklam kokan haberler yapsada benim bilişim siteleri arasındaki favorimdir.

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu uygulama zaman zaman faydali olabilir fakat 100 mesaj sınırı biraz duzeltilmeli bence yine bu sınır olsun fakat adam cevap yaz a bastığında hemen o uyari gelsin ve 100 mesajı olmayan anında uyarilsin, adam iki saat özene bezene mesaj yazdiğinda göndere bastıktan sonra bu uyariyi almasi cok sinir bozucu dediğim şekilde düzenlenirse daha faydali olur bikaç defa benimde başıma bu olay geldi..

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yok 100 mesaj, yok üyecik, yok bilmem ne diye tartışırken 100 mesajı geçip farkına bile varmayacaklar :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bu kuralı daha da katılaştırılabilir. Mesela 100 mesajı olmayan hiç konu açamasın :D

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Değerli üyelerimiz,

Daha önce yaşanılan sıkıntılardan dolayı alınan gündem bölümü 100 mesaj sınırlamasının şuan için devam etmesinin daha uygun olacağı kanaatindeyiz.

Sevgilerle

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
100 mesaj güzel bir uygulama ama yönetici onaylı olması çok kötü. 5-10 dk oluyor mesaj yazdığım halen yayınlanmadı. En azından mesaj yayınlanmayacak diye haber verilebilir.

theokyanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bencede düzelsin böyle bir şey sacma olmuş yorum yapmak herkese açık olsun olmasıda lazım zaten bu bencillik düzelsin lütfen