%100 disk kullanım sorunu

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Ekran Alıntısı.JPG

Arkadaşlar Allah için bu nedir şu %100 disk kullanımı sorununu nasıl çözücem bişey de yapmıyorum hala %100 en son win7 ye geri geçicem ha

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
malwarebyte antivirüs programıyla bir bilgisayarı taratabilir misin?

Reaksiyon puanı
2,148
Windows 10'da buna alıştık artık, olur öyle diyoruz.
Windows 10'u düzgün kullanabilmek için kurulduğu gibi bir sürü servisini devre dışı bırakmak gerek, kendi cihazlarımda bir sorun yaşamıyorum.

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
malwarebyte antivirüs programıyla bir bilgisayarı taratabilir misin?

pc yi onlarca kez tarattım premium sürüm var bi sıkıntısı yok

Windows 10'da buna alıştık artık, olur öyle diyoruz.
Windows 10'u düzgün kullanabilmek için kurulduğu gibi bir sürü servisini devre dışı bırakmak gerek, kendi cihazlarımda bir sorun yaşamıyorum.

Hocam ben de devre dışı bırakmıştım gece kendi kendine devre dışı bıraktığım halde güncellemiş

---- Mesajlar birleştirildi ----

geç gitsin hocam win7 candır

win 7 ye geri dönsen mevcut oyunlar uygulamalar vs silinir mi ?

Son düzenleme:

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Bu sorun bende de var. Kesin çözüm SSD deniyor.

_Zaur_

Rektör
Reaksiyon puanı
23,589
Bu sorunu zamanında bende yaşamıştım. İnterneti darmaduman ettim ama çözümü bulamayınca Geri döndüm eski işletim sistemime.

Şuanda Her makinamda Windows 8.1 9600 update 3 yüklü. Herşey tıkırında mis gibide 4 yıla yakın oldu kullanıyorum. Çok stabil ve performanslıdır Gözlemlediğim kadarıyla 7 den bile performanslıdır oyun konusunda.

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Bu sorunu zamanında bende yaşamıştım. İnterneti darmaduman ettim ama çözümü bulamayınca Geri döndüm eski işletim sistemime.

Şuanda Her makinamda Windows 8.1 9600 update 3 yüklü. Herşey tıkırında mis gibide 4 yıla yakın oldu kullanıyorum. Çok stabil ve performanslıdır Gözlemlediğim kadarıyla 7 den bile performanslıdır oyun konusunda.
teşekkür ederim

emirardagumus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Windows 7'de de bu tip sıkıntılar yaşıyordum ben. Bu genellikle windows yüzünden olan bir sebep bildiğim kadarı ile. Arka planda indirilen güncellemelerin sıkıştırılmış dosyalarını çıkarmakla uğraşıyor olabilir. Bazen dahili zararlı yazılım programı kendi kafasına göre tarama yapabiliyor sessizce. O yüzden dosyaları tararken disk kullanımı da artıyor. Bu durum windows 10'da daha sık olmaya başladı. Yani windows sanırım demek istiyor ki, SSD alın. Mekanik disk'te beni barındırmayın. :confused:

onemfurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son zamanlarda disk kullanımı bu hale geldi sadece chromeda 3 sekme açıkken böyle oluyor. i7 işlemcili ve 6gb rame sahip ve hdd. Bilgisayarda çok az program var. Başlangıçtan her şeyi kapattım. Lütfen yardım eder misiniz?
123.jpg

Off lütfen yardım edin

Arkadaşlar yukarıdaki mesajım taşınmış buraya. https://www.youtube.com/watch?v=shc8tpKYrBA&t=37s İnternette böyle bir video var yorumlarda çoğu kişi işe yaradığını söylemiş. Ssd alma ve işletim sistemimi değiştirme gibi bir imkanım yok. Bu video işe yarar mı?

Son düzenleme: