100 AKP Gerçeği + Vidyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
çok uzunmuş, 75 ten sonra bıraktım okumayı.vatana millete hayırlı güzel icraatler, devamını dileriz.

andy_dufresne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar devletimin içinde bir başka devlet var. Ve bu derinimizdeki devlet bizleri yıllardır korku politikasıyla gütmüştür. çünkü bu derin devlet diktatördür. Ve dikdatörlüğün devamı halk üzerinde korku yaratmakla çok iyi bir biçimde mümkün kılınır. Şimdi bu arkadaşımız kalmış diyorki : "ben Akp den korkuyorum. Çünkü yaptıklarını bana mümtaz (!) basınımız öle yansıtmıştır."
Derin devletin korku politikasına yenik düşmüş bir vatandaş daha diyor ve geçmiş olsunlarımı sunuyorum...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
hernekadar akp yi sevmesemde
burası bi teknoloji forumu
siyaset olmamalı ;)

saha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yapıştır bırak oh ne ala güzel kardeşim.Ben milliyetciyim ama görünen oki daha çok bu tip haberleri duyacağız sanki daha önceki siyasetçiler yada partiler abd güdümden kopuk yaşamış gibi abd bu ne isterse yaptırır okadar basit 90 yılına girecek bir ülkede herşey abd patentli olursa yapacak hiç bir şey kalmaz.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
BaRY dedi ki:
eray045 dedi ki:
siyaset olmamalı ;)
+1

Kişilerle dalga geçip, rencide ve tahrik edecek mesajlarda yazılmamalı değil mi BaRY? Birkaç konuda gördüm performansını maşallah.

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tonce dedi ki:
BaRY dedi ki:
eray045 dedi ki:
siyaset olmamalı ;)
+1

Kişilerle dalga geçip, rencide ve tahrik edecek mesajlarda yazılmamalı değil mi BaRY? Birkaç konuda gördüm performansını maşallah.

bence ınsanlar bırbırlerının hatalarını sureklı ortaya koymamalı. ınsanlar hata yapar ders cıkarır tekrar yapmaz benım ınandıgım budur

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konuda kural ihlali mevcut. Ayrıca forumda tartışma olmasına neden olacak konuları paylaşmayınız lütfen..

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...