100.000₺ ye 2010 üstü civic kalmamış...

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
inşallah Allah ömür verirse görecegiz

ben 1998 krizini çok iyi hatırlıyorum
kriz öncesi hava aynı hava

paran varsa dövizde altında tut

halkın yarısı bankalara borçlu 100 bin istediği aracı 50 bin satamayacak

2022 kalmaz yani
araba bi ihtiyaç olduğundan dolayı her zaman alıcı bulur. e sıfırı 1 milyonken kimse gidip fiyat düşürmez hatta arttırır. sıkmadı mı artık 2 yıldır düşecek diyorsunuz kaç kişi mağdur senin gibi yanlış bilgi verenler yüzünden

fatih1430

Asistan
Reaksiyon puanı
113
araba bi ihtiyaç olduğundan dolayı her zaman alıcı bulur. e sıfırı 1 milyonken kimse gidip fiyat düşürmez hatta arttırır. sıkmadı mı artık 2 yıldır düşecek diyorsunuz kaç kişi mağdur senin gibi yanlış bilgi verenler yüzünden
garip ya ben foruma üye olalı 2 ay oluyor

sen kriz görmemişsin anlaşılan

fatih1430

Asistan
Reaksiyon puanı
113
canlı canlı görüyoruz şuan zaten. asgari ücret hiç bu kadar değersiz olmamıştı. sen ve senin gibiler 2 yıldır düşecek diyor bizzat seni kastetmedim
devlette israf almış başını gidiyor
tuzu kurular ortalık günlük gülistanlık sanıyor
adam tutmuş simitle hesap yapıyordu dimi
ben fiyatlar düşecek demiyorum kriz olacak parana sahip çık diyorum tl tutma döviz alın diyorum
araçlar yarı fiyatına düşmez senin bu gün aldığın döviz altın değerlenir bugün alacağın 100 bin lik otoyu dövizin artmasıyla 50 -60 bine rahat alırsın

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
bence Japon ve/veya Güney Kore arabası alın. Alenen düşmanlık yapan Alman, Fransız, İtalyan vs arabaları ne 1. ne 2. el olarak almayın.

Sadece bence...

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
bence Japon ve/veya Güney Kore arabası alın. Alenen düşmanlık yapan Alman, Fransız, İtalyan vs arabaları ne 1. ne 2. el olarak almayın.

Sadece bence...
Bende aynı kafadayım, iki ülkede bizi seviyor, Japon zaten hep iyiydi hyundai kendini çok geliştirdi, paramı avrupa araçlarına vereceğime uzakdoğu arabalarına veririm çok daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

neresi sorunlu ben kullanıyorum memnun um bi açıkla neresi sorunlu opel neresi sorunlu ?

motordan değil elektronik aksamları sorunlu.

Elantralara baktın mı? Çok konforlu ve geniş araçlar.
Biliyorum güzel araba ? ama honda diyince akan sular durur ??

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
V8 motorlu alacaksın bir tane klasik bakacaksın keyfine. Hayalim de Dodge Charger ve Plymouth GTX var ama işte hayalde kalacak hep. Bu iki araba da şuan konuşulan arabalara 10 çeker.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Bende aynı kafadayım, iki ülkede bizi seviyor, Japon zaten hep iyiydi hyundai kendini çok geliştirdi, paramı avrupa araçlarına vereceğime uzakdoğu arabalarına veririm çok daha iyi.

motordan değil elektronik aksamları sorunlu.

Biliyorum güzel araba ? ama honda diyince akan sular durur ??

Sanki Hz. Musa'nın arabası :)

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
80 Bin etmeyen Arabalar ÖTV ile Anasının Nikahi Oldu, Keriz cok alır diye Koy Babam Koy ıkıncı eller dahı Almıs yurumus Gıtmıs, Ev Piyasası Berbat, Millet alacak dıye Onune SET Ceken Yok.. Bir Musluk 50 Lira olmus Hersey 5 Katı durumda. Almayın aldırmayın Ellerınde Patlasın ki indirmek zorunda kalacaklar..

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
80 Bin etmeyen Arabalar ÖTV ile Anasının Nikahi Oldu, Keriz cok alır diye Koy Babam Koy ıkıncı eller dahı Almıs yurumus Gıtmıs, Ev Piyasası Berbat, Millet alacak dıye Onune SET Ceken Yok.. Bir Musluk 50 Lira olmus Hersey 5 Katı durumda. Almayın aldırmayın Ellerınde Patlasın ki indirmek zorunda kalacaklar..
Zamanında 20-30 bine satılmayan arabalar şimdi 100e çok rahat satılıyor.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
devlette israf almış başını gidiyor
tuzu kurular ortalık günlük gülistanlık sanıyor
adam tutmuş simitle hesap yapıyordu dimi
ben fiyatlar düşecek demiyorum kriz olacak parana sahip çık diyorum tl tutma döviz alın diyorum
araçlar yarı fiyatına düşmez senin bu gün aldığın döviz altın değerlenir bugün alacağın 100 bin lik otoyu dövizin artmasıyla 50 -60 bine rahat alırsın
ha ben yanlış anlamışım. ama araba fiyatları dövizden hızlı yükseliyor gene de.

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
191
1 sene önce 100kya bir audi a4'ümüz vardı sattık birazda borca girip ev aldık şuan 100'e verdiğimiz araba 220 230 bin tl'lere çıkmış. maalesef acı ama gerçek artık düzgün bir araba almak türkiyede hayal oldu.

sharp44

Doçent
Reaksiyon puanı
353
Ayıptır günahtır, sarı sitede 100.000₺ ye kadar 2010 ve üstü civic bakıyorum ilan yok denecek kadar az olanda pertten toplama apaçi işi araba.

araba kalmamış arkadaşlar ?
Kanka 2010 honda dediğin elegance mi ? Eğer oysa ne ara o kadar oldu onlar ? Bir akrabam 2 sene önce 50k ya almıştı sanırım :/

1 sene önce 100kya bir audi a4'ümüz vardı sattık birazda borca girip ev aldık şuan 100'e verdiğimiz araba 220 230 bin tl'lere çıkmış. maalesef acı ama gerçek artık düzgün bir araba almak türkiyede hayal oldu.
Son 2 yılda %80+ artmıştı sanırım fiyatlar yanlış hatırlamıyorsam. Bi haberde görmüştüm

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
191
daha fazladır hocam fluencler bile 100k'lara çıkmış net %200 %300 artış var piyasada

Son düzenleme:

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
1 senedir kullanıyorum Opel Corsayı hiç sorun çıkarmadı? Bence yanlış düşünüyorsunuz .
Sanayide beyin tamiriyle uğraşan dükkanlara giderseniz bol bol Opel görebilirsiniz. Forumlarda kullandım arabam kötü diyen pek görülmez fakat Sanayide her şey gözüküyor.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Sanayide beyin tamiriyle uğraşan dükkanlara giderseniz bol bol Opel görebilirsiniz. Forumlarda kullandım arabam kötü diyen pek görülmez fakat Sanayide her şey gözüküyor.
Dediğinize gelirsek sanayiye gittiğinizde her aracı görmeniz mümkün, BMW de görürsün Mercedes tofaş opel volkswagen gibi bir çok araba görürsün.

Ahmet-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,037
Şimdi Dostum Opel vectra b aracım sanayidekiler yok burası yok şurası sorunlu yapamıyorlar düzgün bakan yokki araca düzgün Ben kullanıyorum hiç bir sorun yok. düzgün ustası düzgün bir araç 1.000 Km yaptım Gidiş geliş. Toplam 200 lira yaktım hiç bir şey. 160 170 Le basıyoruz boş yolda. 120 130 aralığında gidiyoruz.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Dediğinize gelirsek sanayiye gittiğinizde her aracı görmeniz mümkün, BMW de görürsün Mercedes tofaş opel volkswagen gibi bir çok araba görürsün.
BMW Mercedes arıza yapmıyor demedim ki? Opel sorunsuz demişler fakat beyin tamiri yapan ustalara soraranız büyük kısmı Opelden uzak durun diyorlar. 2014 üstü sanırım yeni kasa olanlar çok arıza çıkartıyor diye biliyorum.