10 yıllık birikimim ve arşivim gitmek üzere Acill yardım lütfen :((

recepsah

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Smartdisk
Hepsiburada.com : SMARTDISK PRO EDITION 500GB 8MB 5400RPM SATA 2.5'' TAŞINABİLİR DİSK | Bilgisayar
marka ve model Hdd'em elimden betona düştü bilgisayara takılı ve çalışır halde, önce sorun olmamış gibi biraz çalıştı, bi kaç resme baktım, sonra resimleri netleştirmemeye başladı.Kablosunu çıkardım tekrar taktım bir daha açılmadı Hdd.
ve içinde sesler gelmeye başladı tıkırtı şeklinde. Sanırım kafa atıyor deniliyor bu duruma. Bi kaç kere denemedim, ilk denememde ikinci denememde biraz bekleyince bide sinyal sesi verdi ama sonra vermedi tekrar hala tıkırtılar gelmeye devam ediyor.
Ne yapabilirim Acil yardım bekliyorum arkadaşlar...:helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Donanım bilgin yoksa daha fazla kurcalamadan garantisi varsa garantisine yoksa bir teknik servise gönderebilirsin, ama teknik servisler HDD'leri ne kadar kurtarabiliyor orası muamma, muhtemelen fazla birşey olmamıştır sorun etmene gerek yok ama gerçekten kötü birşey olduysa Teknik servisin yetersiz kaldığı konularda sadece HDD arızalarıyla uğraşan bir takım insanlar var çok yüksek bir fiyata kurtarabilirsin verilerini.

new_cont

Asistan
Reaksiyon puanı
6
benimde aynı şekilde
1tb. WD
500gb. seagate
250gb. philips

hddlerim dustu servise gonderdim fakat yapabildikleri sadece urunu yenisiyle değiştirmek anlayacagın full dolu hddlerin içindeki herşey silindi.. Lakin sen içini kurtarmak istiyorsan o zaman hdd kurtarma merkezlerine basvurabilirsin yalnız astronomik rakamlara verileri kurtarıyorlar benden söylemesi...

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Eğer içindeki veriler gerçekten çok önemliyse yurt dışında sırf bu işi yapan firmalar var çok yüksek bir fiyata verilerini %100'e yakın kurtarırlar.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşta verecek 10-20 bin doları varsa tabi..:D

dikkat ettiysen çok değerli veriler dedim. Kişiye göre değişir o değerli verilerin değeri senin hdd'dendeki hiç birşeyin 10-20 bin dolar etmemesi arkadaşınkindeki verilerinde etmiyeceği anlamına gelmez.
kısa bir not: Benim hdd'demdeki hiçbirşeyde 10-20bin dolar etmez. kesinlikle alınma spybot. :):):)

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
dolapta soğuk su varmıydı ?

suç senin hata senin yapacak bişey yok

perka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım geçmıs olsun benımde Toshıba 1TB harıcı dıskım vardı 2. haftasında kutusu arıza verdı, içini açıp bilgilerimi aktarmayı dusundum garantısı gıtmesın dıye aldıgım yere gonderdım Cevahır Teknosa ya 45 gun sonra yenisi geldi ve bu 45 gun boyunca + olarak son 3 haftadırda içersindeki bilgilerimi geri almam gerektugını Toshıba müşteri hizmetlerindeki yetkılılere telefonla görüşüyorum bozuk olan hardıskımdekı verılerın çok onemlı oldugunu dile getirdim ve verileri kurtarmak için herhangi bır uygulama yapmadıklarını söyluyorlar kendılerını verın ben kendı ımkanlarımla kurtarım dıyorum gereklı notunuzu alıp teknık servısle gorusupz sıze bıldırcez dıyorlar ve bır yanıt gelmıyor ve hayla ugrasmaktayım alt yapısı ürünü yurt dısından getırıyolar gereklı teknık servıs hızmetlerını vermıyorlar ben artık yılların bırıkımını dusunmuyorum kendıme aıt ozel fotograflarım var onları ıstıyorum beklıyorum insallah alırımda kendım kurtarırım

recepsah

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakmayın bi taraftan 329. dönem askerlik sonuçları açıklanmış ona daldım buraya bakamadım. donanım bilgim var. içini açtım yani alt kapağı çıkardım ,harddiski çıkarıp tekrar takacaktım onuda yapamadım vida diş sıyırdı o heycanla. salı günüde askere gidicem. artık yarın bi bakıcam.
Gece gece ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.