- Reaksiyon puanı
- 16
Ben bunun olacağına yürekten inanıyorum.
Video linki :
Video linki :
yanlış olduğunu düşünüyorum milyarlarca lira dış borç varken nasıl olmasını bekliyorsunuz ve 2023 ün özelliği ne lozan diyorsanız lozan bitmeyecek ve en büyük 4. ekonomi olmuyoruz en büyük 4. merkeze sahip oluyoruz yani bir şey etkilemezBen bunun olacağına yürekten inanıyorum.
Video linki :
Ben ülkeme de milletime de inanıyorum ve başaracağız.içimizdeki Avrupa Amerika hayranı kesime rağmen başaracağız.
Sen merak etme benim yaşım 48 ben bu ülkenin nerelerden bugünlere geldiğini senden çok daha iyi bildiğim için içim rahat.Eh konu 2023e kadar aktif olmayacak ama yanıldığınıza emin olabilirsiniz dış borçtan haberiniz var mı galiba el bebek gül bebek büyüdünüz eğer öyleyse biliniz ki o işler öyle değil
Sen merak etme benim yaşım 48 ben bu ülkenin nerelerden bugünlere geldiğini senden çok daha iyi bildiğim için içim rahat.
Unutma , bu yeni dediğin çağı bizler açtık yalnız?yeni bir çağda sayılırız siz fazla eskisiniz bu çağa göre
yanlış olduğunu düşünüyorum milyarlarca lira dış borç varken nasıl olmasını bekliyorsunuz ve 2023 ün özelliği ne lozan diyorsanız lozan bitmeyecek ve en büyük 4. ekonomi olmuyoruz en büyük 4. merkeze sahip oluyoruz yani bir şey etkilemez
Dünya devleri trilyon dolarla nasıl büyük güç olabiliyorlar açıklar mısınız? Abd 16.5, Japonya 2+, Çin 3+ trilyon dolar mesela?
Unutma , bu yeni dediğin çağı bizler açtık yalnız?
Biz onlardan borç alıyoruz onlara yakın zaman (20 yıl en az) yetişmemiz mümkün mü
---- Mesajlar birleştirildi ----
yeni çağ açıldıktan sonra çok değişti bayım
Bu kadar vergi öderken toplumca birde bunlar aksasaydı bari. Tek örnek vericem. Faturada kullandığım tutar 50 lira. Ben 100 ödüyorum.Dış borçdan ağlayan vatandaş
Bana bir tane emekli emekli yakını göster " emekli maaşını " alamayan yani ödenilmeyen zamanında
bir tane memur göster
maaşını alamayan
sgk li olup
hastanelerden faydalanmayan?
İlacı verilmeyen?
Ben ilaç kutusunda 18 fiyat etiketi saydığım zamanları çok iyi hatırlıyorum. Ahkam kesme den önce ideolojik körlük gözlük lerinizi kaldirin çöpe atın.
Bu kadar vergi öderken toplumca birde bunlar aksasaydı bari. Tek örnek vericem. Faturada kullandığım tutar 50 lira. Ben 100 ödüyorum.
yakın zamanda kısa süre içerisinde bile 3.6 milyar dolar çinden borç aldık desem üstüne ülkenin 2 katı daha borcu var abdnin türkiyeye olan borcuna oranla desemAbd'nin bize 53 milyar dolar borcu var desem
Demem o ki, borçsuz ülke yok, herkes birbirinden borç alıyor. ABD'nın Çin'e 2,3 ve Japonya'ya 3,1 trilyon dolar borcu var mesela. Adam battı mı? Hayır. Hala süper güç mü? EVET. Bunlar ekonominin normal olayları. Borç var, batıyoruz diyerek cahil vatandaşı gaza getiriyorlar sadece.yakın zamanda kısa süre içerisinde bile 3.6 milyar dolar çinden borç aldık desem üstüne ülkenin 2 katı daha borcu var abdnin türkiyeye olan borcuna oranla desem
Demem o ki, borçsuz ülke yok, herkes birbirinden borç alıyor. ABD'nın Çin'e 2,3 ve Japonya'ya 3,1 trilyon dolar borcu var mesela. Adam battı mı? Hayır. Hala süper güç mü? EVET. Bunlar ekonominin normal olayları. Borç var, batıyoruz diyerek cahil vatandaşı gaza getiriyorlar sadece.
Ekli dosyayı görüntüle 46602
10 yıl sonra ne olacakta Türkiye şahlanacak? 16 yıldır kim vardıda şahlanamadı. Bu 10 yılda kim olacakta şahlanacak? 2023'te şahlandıracak olan neden 16 yıldır şahlandırmadı??
Cevap(!) Yav sen görmüyonmu. Adam çalışıyeah. Bu dolar vs ameriganın oyunu. Ekmek bir liraydı halen bir lira, eskidende 50 liralık benzin alıyordun şimdide 50 liralık alıyon.
80 yıldır ne yaptın ki?
Haklısın 80 yıldır bir şey yapılmadı. Ama bu 16 yıldada 80 yıllık şeyler daha beter hale getirildi. Ülkeyi süsleyerek sizin gibilerin gözünü tatmin etmeye çalıştılar. Ama bu sırada kusurlarıda halının altına süpürdüler.80 yıldır ne yaptın ki?
Çin'in merkez bankasının rezerverlerinde 3 trilyon dolar var. Bakın altını falan boş geçin. 3trilyon dolar rezervi var adamların. Bakın Çin'in 3 trilyon dolar rezervi var. Adamların 3 trilyon dolar borcu olmuş ne yazar? Bunun daha altın rezervi var. 1840 ton altın rezervi var. Yaklaşık 72 trilyon dolarlık altın.Dünya devleri trilyon dolarla nasıl büyük güç olabiliyorlar açıklar mısınız? Abd 16.5, Japonya 2+, Çin 3+ trilyon dolar mesela?
yıkıntı bir devletten doğduk mesela