10.sınıf elektrik-elektronik dal seçme.

dark4975light

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bize iki tane seçme hakkı verdiler;
Elektrik Tesisatları ve Pano Montorlüğü
Elektronik Görüntü ve Ses,

Hangi dalı seçersem eğer benim açımdan daha kolay olur? Çünkü her iki bölümde de fazla başarılı değilim. Hangisine gidersem yazılım mühendisi olma şansım olur. Çok kararsızım yardım olursanız çok sevinirim.

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Görüntü ve ses bölümü daha kolay olur başka türlü inşaatlarda kaplo döşersiniz.

( Gerekli not: Kimseyi küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın )

Son düzenleme:

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Görüntü ve ses daha çok lehim işi ama parası iyi
Pano möntörlüğü sıkıcı gelebilir ustası olana kadar da can sıkar parası da ustalığına bağlı (=

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Ses ve görüntüyü dedi diafonlar onlar kolay olur 12 voltla çalışıyor herhangi bir tehlikesi de yok ben pano tasarım ve montajı ünü okudum O bayağı bir zor elektrik direklerinde müdahale etmeniz bile gerekiyor

dark4975light

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ses ve görüntüyü dedi diafonlar onlar kolay olur 12 voltla çalışıyor herhangi bir tehlikesi de yok ben pano tasarım ve montajı ünü okudum O bayağı bir zor elektrik direklerinde müdahale etmeniz bile gerekiyor
EIlk once yazdiginiz yazi icin tesekkurler. Sizce elektrikte mi yazilim muhendisi olmak daha kolaydir elektronikte mi?

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
EIlk once yazdiginiz yazi icin tesekkurler. Sizce elektrikte mi yazilim muhendisi olmak daha kolaydir elektronikte mi?
Lise de yüksek puan al ünide yazılım olur elektronik okursan pc vb şeyler bozulunca anlar yaparsın

dark4975light

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Lise de yüksek puan al ünide yazılım olur elektronik okursan pc vb şeyler bozulunca anlar yaparsın
Yazılım mühendisliğinde kastettiğim sadece bozulunca tamir değil mesela bir mobil oyunu yapmak veya bir oyun şirketinde çalışmak gibi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok rahat yaparsın . Bi lehim havyasi al ve kabloları birbirine lehimlemeye çaliş
Teşekkür ederim. Ailemde elektronikten yana 2 gün sonra vericeğim kağıtları

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
Elektronik Görüntü ve Ses, geleceği olan meslek önemli olna senin ne istediğin bu bölümün önü açık ve senin kendini geliştirmenee bakar mutlaka mühendilikte oku bu bölümüdü seçersen her mesleğin zorluk derecesi var sadece işi para olarak görmemek lazım işinde usta olacaksın para sonraki meseledir aklını kuallan sadece etrafındakiler ne der diye düşünme sen ne istiyorsun bu önemli