10 GB web alanı + istediğiniz tasarım Senelik 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shoulder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar,Herkesin bir web sitesi olsun mantığıyla hareket ederek fiyatları düşürdük.Senelik 20 TL'ye sahip olabileceklerinizi aşağıya yazalım beğenirseniz sizlere hizmet sağlamaktan mutlu oluruz.

+ 10 GB Disk Alanı
+ 300 GB Aylık Trafik
+ Limitlendirilmemiş Alt Domain Ekleme
+
Limitlendirilmemiş MySQL Veritabanı Hesabı
+
Limitlendirilmemiş E-Posta Hesabı

*Bunun yanında, Wordpress , Mybb , Smf gibi hazır sistem kurulumları bizden...Biz size sıfırdan sitenizi kuralım siz sadece içerik ekleyin,güzelleştirin.

**Alan adı olmayanlar için not : Türkiyede domainler 17 TL olarak satılıyorken,domain almak isteyenlere godaddy promosyon kodu kullanarak domain de alabilirim.Bu da yaklaşık 3-5 dolar arasında değişiyor.Yani 10TL bile olsa,7TL kar etmiş olacaksınız.

Siz sadece fikrinizi söyleyin,biz hayata geçirelim.

Referanslarımız ve örnek tasarımlar için lütfen özel mesaj isteyin.

Önemli NOT: Kampanyalı satış olduğu için sipariş verirken 40 TL olarak vereceksiniz. Kupon kodu kullanarak fiyatı düşüreceksiniz.Bu size sipariş adımlarınızda gösterilir. Kullanmanız gereken promosyon kodu > 20tl

Ödemelerimiz : Banka Havalesi ve Paypal olarak geçerlidir.

Sipariş vermek için TIKLAYIN

--adult,warez içerik yasaktır.
--Sunucumuz TR lokasyonludur.
--Haftalık ve aylık yedeklemeler yapılır.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bi özel mesaj alayım referanslar için

Shoulder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhabalar,mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesaj atamamaktayım. şu linkten referanslarımızı inceleyebilirsiniz => Buyrun

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Domain sahibi ... diye bir arkadaş ancak domain adresi zaten güven vermiyor ilk bakıldıgında domain süresi v.s v.s v.s site tasarımı ve hizmet ulaşımıda cabası..
Şimdi burda domain alacak yada hosting alacak arkadaşlara diyorum 2 ay sonra yada 5 ay sonra sitenizi bulamayaabilirsiniz muhatap olacak bir adamda bulamayabilirsiniz..
Daha öncede bu tarz dolandırıcılıklarla karşılaşılmıştır..
Size uyarım domain olsun hosting olsun aldıgınız hizmetin sonucunda E-fatura yada normal ev adresinize bir fatura isteyiniz.ki bu şekilde elinizde yasal birşey olsun arkadaşlar..15senelik tecrübelerime dayanarak söylüyorum..
sene 2006yılında uzantısı xx.com.tr olan bir diyarbakır firması yaklaşık piyasada bir milyon(1.000.000)kişiyi madur ettiler şaka felan demiyorum site adreside bilen arkadaşlar bilir kb.com.tr tr idi Kar Bilisim Limited Sirketi adında.. internette ararsanız ne kadar kişiyi madur ettiklerini görürsünüz ozamanlar benimde Server vardı yaklasık 250 üyem vardı ve yaklasık 1hafta kımseye ulasamadık sonra başka bir firma dediki bu admaların bilgileri bizde parasını verene bilgileri vericez dediler o şekilde alabildik ama göbegimiz çatladı resmen..

Domain hosting alırken dikkat edin..Com.tr uzantılı site almak bile zor iştir bir suru belge veriyorsunuz almak için ama sonuçta dolandırıcılıkta sınır yoktur..
Bu yazı genel bir uyarı amaçlıdır..Daha sonra siteye gelip arkadaşlar dolandırıldık kazıklandık v.s v.s v.s diye başlıklar açıp yorumlar atıp ağlamasın kimseler..

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
10 TL'ye 250 MB disk alanı.

Şaka mı bu?

- - - Updated - - -

Ayrıca, cloud'da tutun işlerinizi daha rahat edersiniz...

Gdrive 5GB
SugarSync 5 Gb
Dropbox 2 GB

ücretsiz alan veriyor...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ankarali_gnc";2278281 dedi ki:
Domain sahibi ... diye bir arkadaş ancak domain adresi zaten güven vermiyor ilk bakıldıgında domain süresi v.s v.s v.s site tasarımı ve hizmet ulaşımıda cabası..
Şimdi burda domain alacak yada hosting alacak arkadaşlara diyorum 2 ay sonra yada 5 ay sonra sitenizi bulamayaabilirsiniz muhatap olacak bir adamda bulamayabilirsiniz..
Size uyarım domain olsun hosting olsun aldıgınız hizmetin sonucunda E-fatura yada normal ev adresinize bir fatura isteyiniz.ki bu şekilde elinizde yasal birşey olsun arkadaşlar..15senelik tecrübelerime dayanarak söylüyorum..
sene 2006yılında uzantısı xx.com.tr olan bir diyarbakır firması yaklaşık piyasada bir milyon(1.000.000)kişiyi madur ettiler şaka felan demiyorum site adreside bilen arkadaşlar bilir kb.com.tr tr idi Kar Bilisim Limited Sirketi adında.. internette ararsanız ne kadar kişiyi madur ettiklerini görürsünüz ozamanlar benimde Server vardı yaklasık 250 üyem vardı ve yaklasık 1hafta kımseye ulasamadık sonra başka bir firma dediki bu admaların bilgileri bizde parasını verene bilgileri vericez dediler o şekilde alabildik ama göbegimiz çatladı resmen..

Domain hosting alırken dikkat edin..Com.tr uzantılı site almak bile zor iştir bir suru belge veriyorsunuz almak için ama sonuçta dolandırıcılıkta sınır yoktur..
Bu yazı genel bir uyarı amaçlıdır..Daha sonra siteye gelip arkadaşlar dolandırıldık kazıklandık v.s v.s v.s diye başlıklar açıp yorumlar atıp ağlamasın kimseler..

Kar bilişim beni de dolandırdı :D 2007 yılında 100 mb web alanı + domain almıştım yıllık 35-40 lira gibi bir ücreti vardı. 3-4 ay tek kullanabildim. Satın aldığım kişi akın eroğlu adında biriydi.

Shoulder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ankarali_gnc";2278281 dedi ki:

Merhabalar,dolandırılmanıza üzüldüm ancak sizin yaşadığınız sorunların benimle alaksını çözemedim.ismi mi de vererek bana ithamda bulunmanız hem hukuki olarak hem de etik olarak doğru değil.Öncelikle adımı ve soyadımı mesajınızdan kaldırmanızı talelp ediyorum,aksi halde forum yönetimine şikayette bulunacağım.Tasarım güven vermiyor olabilir haklısınız.Şuan mevcut sunucumda 10 adet site 5 aydır sorunsuz bir şekilde barınıyor.5 adet de kendi kullandığım sitem mevcut.Zaten ben de burda kalkıp dünyanın en iyi hosting firmasıyım diye iddiada da bulunmadım.Dolandırmak gibi ithamlarda bulunmak size göre basit bir şey olabilir.Ancak benim gibi bu işi yapan arkadaşlar için hakarettir.Üstelik kimseyi dolandırdığımız,kandırdığımız da yok.

10 TL'ye 250 MB disk alanı.

Şaka mı bu?

- - - Updated - - -

Ayrıca, cloud'da tutun işlerinizi daha rahat edersiniz...

Gdrive 5GB
SugarSync 5 Gb
Dropbox 2 GB

ücretsiz alan veriyor...

Emin olun 10GB alanı senelik 1TL'ye verenler bile mevcut.Ancak sizin bahsettiğiniz alanlar depolama alanları.Bizim sunduğumuz alanlar websitenizi barındırmak için verilen alanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...