10 Adımda Görücü Usulü

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
202
Kızı çuvala tıkıp dağa çıkarmak varken, bu sizin yaptığınız iş, çektiğinizde eziyet mi? :laugh:

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
yiityayn19fn6.jpg

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Güzel bir yazı olmuş ama bizim buralarda işler biraz farklı işliyor. Gerçi heryerde aynıdır ama bu iş artık böyle zoraki olmuyor. Önce anneler görüşüyor, olur derlerse gençler görüşüyor, onlarda olur derse şöyle 1-2 ay aile gözetimi altında flört vs. oluyor ve iş sonuca bağlanıyor.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
arkadaşlar yazı tamamen bana aittir ve benim eserimdir yine aklıma konu geldikçe yazarım böyle

Beni yazının içeriğinden çok yazının edebi boyutu çok etkiledi. Ustaca kurgulanmış cümleler ve sürükleyici bir yazı olmuş. Usta bir yazarın elinden çıkmış gibi… Gerçektende sizi tebrik ediyorum.

NOT: Böyle güzel bir yazıda keşke imla kurallarına da(nokta virgül, büyük -küçük harf) dikkat etseydiniz

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Genç:anne bak fena fikir değil sen kızı bi al getir lazım oldukça ben senden arada bi alırım
diyor ya:confused1::huh::lol:

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Vallahi süper olmuş , anı yaşarcasına , heyecanla okudum :) Ama 2010 senesinde hala görücü usulü kalmışmıdır acaba , bu soru aklıma geldi , metropollerde böyle birşey imkansız derecesinde düşük bir ihtimaldir heralde , anca köy yerlerinde böyle şeyler olur gibime geliyor bu zamanda :)

Eskiden böyle görücü usulü falan zoraki evliliklerin olmasıda çok gıcık bi durum hakikaten , zoraki bi evlilik yaşıyosun hayatın boyunca

bilgin2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kız:nası işlerde artış varmı
erkek:ne artizmi ne arar ya bizim sektörde artiz:huh:

apotaha

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gerçekten çok güzel bi yazı olmuş:D:D:D bonusunu verdim

by_aso20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gülmekten gözümden yaş geldi(gerçekten) çok iyi bir yazı olmuş teşekkürler:thumbup::thumbup:

regena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
-eeee çocuklar neye karar verdiniz
(önce bi şirket açalım sonra kazandığımız paralarla yurt dışına kaçıp dost hayatı yaşayalım diyoruz)
en çok burasını begendim
güzeldi

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
hehe. Ben bu yazıya göre kendimi ayarlayayım bari :P

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
Hocam o zmn evlisinz ne güzel :) Devamını bekleriz..

Hocam sizede katılıyrm görücü usulünün değişmiş haline yani :)
Hayırlısını istemek lazım..
Burada yazılanın da görücü usulünün kötü olması değil de o anda yaşananları o akşamda olan olayları güzel bir bakış açısıyla kaleme almış ustamız :)

kardeş evli değilim bekarıma ama ailenin tek çocuğu olnca malum maruz kalıyoz böyle şeylere:lol:

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
5 yıllık evliyim. çok büyük bir zevkle okudum. ben bunun gibi yüzlerce defa kız bakmaya gittim. her seferinde bir bahane buldum ama sonuncu da elim ayağım dilim bağlandı. bir şey diyemedim. işte o gün bugündür bende evlenme cezasına çarptırıldım. :) (not benim hanım ve annem nasıl gülüyorlar şimdi bunu yazıyorum ya) ... neyse ki bir oğlum var işte onunla zaman geçiyor. arkadaşlar bakın giderim beğenmem geri dönerim falan demeyin. bazen oluyor ki bir şey diyemiyorsun. bu tür duruma düşmemek için gerekirse elinizi ayağınızı kırın yine de kız bakmaya gitmeyin. benden tavsiye... :)

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
Ben de tek çocuğm ondan bayağı etklndm okulum bitince maruz kalmalar başlıyacak gibi :yes::yes:

yanlız dikkat et kardeş elma şekeri gibidir yemesi tatlı fakat yerken adamın ağzını keser