EmreGndmr
Doçent
Arkadaşlar soru başlıktaki gibi.Benim şu an bulduğum ve bana en cazip gelen ürün şu ; https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v19-2/
Önerileriniz nelerdir?
Önerileriniz nelerdir?
Teknik servisiyle alakalı gerçekten kötü yorumlar var ama bunun zıttı olarak mükemmel yorumlar da var.Biraz şans işi gibi görünüyor durum,buna bakacak olursak her markada bir sürü kusur bulabiliriz...Hocam doğrusu çok bilgim yok ama monster servisinin çok sıkıntılı olduğunu söyleyenleri gördüm. Arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim çünkü bende alıcıyım.
Bir öneriniz var mı?Isınma çok problem değil dışarıda uğraşacağım zamanlarda ağır bir iş yapacağımı sanmıyorum.Evde de soğutucu var zatenısınma sorunu var monsterlarda.
Hocam işlemci konusunda tatmin edici görünüyor ancak diğer tarafta RTX'li bir Laptop duruyor?Düşündürücü8gb ram takviyesi ile harika olur. ryzen 7 4800h çok güçlü bir işlemci i9 9880h ve i7 10875h ile yarışıyor. rx 5500m 1660ti maxq gücünde msi olmasından dolayı maxq gözardı edilebilir. ekran 144hz ve freesync desteği var yırtılma olmaz. şimdiden hayırlı olsun.MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD RX Fiyatı - Trendyol
MSI BRAVO 15 A4DDR-243XTR AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD 4GB RX5500M 15.6www.trendyol.com
Hocam Bi tarafta msi diğer tarafta monster diye düşünün.Hocam işlemci konusunda tatmin edici görünüyor ancak diğer tarafta RTX'li bir Laptop duruyor?Düşündürücü