1 Yıllık Zemana Antilogger lisansım var!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar fazladan 1 yıllık yasal Zemana Antilogger lisansım var ve bunu değerlendirmek istiyorum. Elinde fazladan Herhangi bir güvenilir Antivirüs lisansı olan varsa değişebilirmiyiz? Eset hariç.

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşlar ayrıca Bitdefenderin Internet Security 2012 Türkçe 1 yıllık lisansını satın almıştım. Aile üyelerine dağıtmam için 5 Adet Antivirüs Plus 2012 Türkçe lisansı hediye ettiler. Bunlarıda değerlendirmek istiyorum. Gerekirse yasal oldugunu kanıtlamak için Hediye gelen maili ve faturayı buraya ibraz ederim. Bunun gibi çeşitli yasal antivirüs lisanslarım var kampanyalardan. Etkinleştirme günü geçmeden bunları değerlendirmek istiyorum. Karşılığında yasal bir lisansla. Birbirimize yardımcı olalım..

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
iyi de zemana zaten zırt pırt 1 yıllık lisans dağıtıyor. pek sanmıyorum ilgilenenlerin olacağını. gerçi takasın ortasına girip uyuzluk yapmak da istemiyorum :D ben karışmayayım en iyisi :D

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Dostum walla sürekli kampanyaları takip eden birisiyim. [Kampanyalar bölümünden beni takip edebilirsiniz.] Sadece 1-2 kez Zemana 'nın 1 yıllık Herkese kampanya yaptıgını gördüm. Elimdeki lisanslar sadece Zemanayla sınırlı değil zaten.. Konu başlığı..

Ayrıca Zemana 'nın Facebook sayfasını ziyaret ettiğimde geldi aklıma lisansımı değerlendirmek. Orda herkes lisans istiyor birbirinden.

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
elinde olan programların listesini ve lisans yılını koysan seçerek alınabilir böylecede elindekiler değerlenebilir sadece bir fikir iyi çalışmalr.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
elinde olan programların listesini ve lisans yılını koysan seçerek alınabilir böylecede elindekiler değerlenebilir sadece bir fikir iyi çalışmalr.

Dostum doğru söylüyorsunda baya bir var elimde listesini yapmam 1 günümü alabilir. Kampanyaları saati saatine takip eden birisiyim. Doğal olarak 1000i geçgin Hertürlü program lisansım var. Hepside yasal. İhtiyacınıza göre mesela güvenlik alanından bir programa ihtiyacınız varsa özelden yazın. Bende size elimdeki güvenlik [ Antivirüs ] lisanslarımı söyleyim işinize gelen değişiriz. Birbirimize Yardımcı oluruz ve tasarruf ederiz..

Buyrun sade ve kısa olarak elimdeki Güvenlik yazılımları ve değiştirmek istediğim yasal lisansları

>Bitdefender Antivirüs Plus 2012 Türkçe
>Emsisoft Anti-Malware
> Avast Internet Security 6 Ay her kurulumda 6 aydan başlıuor lisans
>Trustport Total Security ve Internet Security
>Comodo Internet Security Pro
>Dr.Web. Security Space 2012
>Emsisoft Online Armor Firewall Premium
>Eset Smart Security 1 yıllık ve 6 aylık.
>Fortknow Personal Frewall Türkçe
>Norman Security Suite PRO Türkçe 2012
>Panda 2012 Tüm versiyonlar
>Trend Micro Titanium IS 2012 versiyon Türkçe 1 Yıllık-5 Yıllık bir kaç adet.
>Vipre Antivirüs 1 yıllık
>Avira IS Türkçe 2012 5 yıllık kendim kullanıyorum bunu ama..
>Zemana Antilogger 1 yılık lisans 2 adet
>Mcafee IS & Virüs Scan Plus [Bu yazılım e-maille aktifleştirildiği için devredemiyorum.]

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
maşallah [MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION] piyasada anti bırakmamışsın :D

sana bi pm atıyorum :)

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Karşılıksız olrak Eset lisanslarımı kalan günleriyle devrediyorum @shadowknight ve @deatmania arkadaşlarımıza. Eseti sevmiyorum benden bedava kullanın :)

karadadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
twister anti-trojen virüs , Advanced SystemCare 5 ve 4 sürümü lisansı , videomizer2 , trend micro titanyum antivirüsün 2015 kadar sürelilisansı var hangisini istersen bitdefender la değistirek

Wondershare 1-Click PC Care bide bu varmıs

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
twister anti-trojen virüs , Advanced SystemCare 5 ve 4 sürümü lisansı , videomizer2 , trend micro titanyum antivirüsün 2015 kadar sürelilisansı var hangisini istersen bitdefender la değistirek

Wondershare 1-Click PC Care bide bu varmıs

[MENTION=250137]karadadas[/MENTION] ilgin için teşekkür ederim fakat o dediklerin bende fazlasıyla var. Ama istediğin bir lisans olursa yaz çekinme.

karadadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitdefender ne zamandır denemek istıyordum lisansını gonderirsen sevinirim

smoke_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birader eğer hala satıyorsan zemana antilogger ve eset smart security keyi alacağım

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
aynen.hala satmaya devam ediyorsan bende alabilirim.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Zemana yasal kampanyadan alınmış lisanslar mevcut gerçekten isteyen özelden mesaj atsın.