ekmek 3 lira sadnadsndasnansdşaun ki hükümet tekrar başa gelirse görürz o zaman dolar euro ne kadar.
Bu ne ya kimse eleştiri yapamıyor.ekmek 3 lira sadnadsndasnansd
Silivri soğuktur şimdi..
şşşşttt bak öyle konuşma halin böyle olurBu ne ya kimse eleştiri yapamıyor.
Yok yaw aslında arabam yok şuan. Avatarımda bulunan araçları benim sanıyorlar, onun için dedim bir tane daha..ooo 2 araba...![]()
bir an ciddiye aldımYok yaw aslında arabam yok şuan. Avatarımda bulunan araçları benim sanıyorlar, onun için dedim bir tane daha..![]()
Bisikletim var benim.bir an ciddiye aldım![]()
Her gün kullanır mısın?Bisikletim var benim.?
Abi sen yavaştan konuyu siyasete taşı.10K sterlin yeterli benim için. Bir tane daha araba alayım, tamamdır.
Pedalları bozdum, maaşımı bekliyorum. Pedal seti almam gerekiyor. Her gün kullanmaya özen gösteriyorum.Her gün kullanır mısın?
sportif bir insanPedalları bozdum, maaşımı bekliyorum. Pedal seti almam gerekiyor. Her gün kullanmaya özen gösteriyorum.
Önce tedbir sonra tevekkül.Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın, piyasa beklentilerinin aksine politika faizini artırması kararının TL’ye olumlu etkisi bugün itibariyle son buldu; Sterlin tarihi rekora ulaştı, Dolar ve Euro son bir ayın en yüksek değerine ulaştı.
Ya Rab yardım et...
Allah tembel kullarına yardım etmezTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın, piyasa beklentilerinin aksine politika faizini artırması kararının TL’ye olumlu etkisi bugün itibariyle son buldu; Sterlin tarihi rekora ulaştı, Dolar ve Euro son bir ayın en yüksek değerine ulaştı.
Ya Rab yardım et...