1 Nisan'da Şaka Yapacağım.... Fikriniz Var Mı?

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
1 Nisan Yaklaştı... Ben Okulda Şaka Yapmak İstiyorum. Daha Doğrusu Grup Halinde, Kim Olursa Olsun Ona Şaka Yapacağım. Ama Ne Yapacağımı Bilemiyorum... Çok Düşündüm Birşey Bulamadım. Bana 1 Nisan'da Ne Şaka Yapacağım Hakkında Yardım Edermisiniz?:mrgreen:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Lisedeyken üst katımızda osuruk bombası patlatmıştık iki tane deneyebilirsin çok eğlenceli oluyor milletin nası kaçıstıgıını görmen lazım ve bombanın menzilinden cıkman lazım tabi :D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
1. Nerede Satılıyor Bu Bombalar
2. Patlattıktan Sonra Okuldan Yaaa Alllahhh Olmayalım :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bak şimdi sana birkaç fikir verecem.

1.Birkaç sınıfa torpil sallayabilirsin.
2.Öğretmeninin koluna bilerek uçan mürekkep dökebilirsin.
3.Öğretmen sandalyesini uhula hoca oturduğunda zor kalksın hatta hababam sınıfı askerde de ki gibi o filmdi galiba mehmet ali erbile nasıl donunu kumaştan ayıran uhu gibi birşey sürdülerse ondan sür sandalyeye:D
4.Sonra kaşıntı veya hapşırık tozları kullan.
5.Derste gizlice komik sesler çıkarın.(pek komik sayılmaz da arkadaşlarınız güler anca)
Son olarakta diyeceğim şey gözleriniz morartın tükenmez kalemle kağıdı morlaşana kadar boyayın gözünüze sürün 5 dk eskidi bu ama benden bu kadar daha bulursam söylerim.
He bu arada bunların cezalarını göz ardı etmen lazım bunların hepsine illa ceza verirler.Dikkatli olun.Gizlice yapın bu işleri.:D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bak şimdi sana birkaç fikir verecem.

1.Birkaç sınıfa torpil sallayabilirsin.
2.Öğretmeninin koluna bilerek uçan mürekkep dökebilirsin.
3.Öğretmen sandalyesini uhula hoca oturduğunda zor kalksın hatta hababam sınıfı askerde de ki gibi o filmdi galiba mehmet ali erbile nasıl donunu kumaştan ayıran uhu gibi birşey sürdülerse ondan sür sandalyeye:D
4.Sonra kaşıntı veya hapşırık tozları kullan.
5.Derste gizlice komik sesler çıkarın.(pek komik sayılmaz da arkadaşlarınız güler anca)
Son olarakta diyeceğim şey gözleriniz morartın tükenmez kalemle kağıdı morlaşana kadar boyayın gözünüze sürün 5 dk eskidi bu ama benden bu kadar daha bulursam söylerim.
He bu arada bunların cezalarını göz ardı etmen lazım bunların hepsine illa ceza verirler.Dikkatli olun.Gizlice yapın bu işleri.:D
Biz Sınıfça Geçen Sene Sınıfları Yer Değiştirdik. Bizim Sınıfta Dahil... Hocalar Geldiğinde Çok Şaşırmışlardı. Tekrar Yerlerimizi Aynı Konuma Getirirken Koridor Acayip Kalabalıktı:razz:

hll1996

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben elektrik çarpan sakızlardan almıştım. Şimdi arkadaşlara sakız uzatınca almıyorlar.:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Biz Sınıfça Geçen Sene Sınıfları Yer Değiştirdik. Bizim Sınıfta Dahil... Hocalar Geldiğinde Çok Şaşırmışlardı. Tekrar Yerlerimizi Aynı Konuma Getirirken Koridor Acayip Kalabalıktı:razz:
Biliyorum bize de öğretmenler yapmıştı öyle bir şaka ben bu sınıfa gidiyom size artık o sınıfın hocası gircek diye falan sonra 1 nisan dediler anladık

Elektrik çarpan sakızlar nasıl oluyor kaç para ve nerde satılıyor yiyebiliyor muyuz:D?

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ben elektrik çarpan sakızlardan almıştım. Şimdi arkadaşlara sakız uzatınca almıyorlar.:D
Biliyorum Onları Çok Acayip Bişey, Ama Artık Klasik Olmuş... Yemezler Diyenler Var Kızlara Yapıyoduk Alışa Alışa '' Gerizekalı Diyorlardı.:kiss::mrgreen:

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bence O gün OKuldan kaçın hiç bir derse girmeyin.en son derste gelip hocam size şaka yaptık nasıl? OKuldan kaçtığımızı düşündünüz dimi ?deyin.:D

Not: olacaklardan sorumlu değilim:D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bence O gün OKuldan kaçın hiç bir derse girmeyin.en son derste gelip hocam size şaka yaptık nasıl? OKuldan kaçtığımızı düşündünüz dimi ?deyin.:D

Not: olacaklardan sorumlu değilim:D
Hoca Bize Burtalaty yada Fatalaty yapar

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bence şaka yapmadan bi kez daha düşün :)

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
eline bi diş macunu al... karbonatlı olmasın kokusuz olsun... derste hoca ders anlatırken tuvalete git yada hoca görmeden birazcık diş macununu agzına al. agzında çalkala köpürsün... sonra bi anda kriz geçirmeye başla arkadaşların aniden sana dogru dönüp noluyo noluyo demeye başlıcaklardır zaten "ancak arkadaşlarının haberi olmasın" yanında oturan hariç sonra krize gir arkadaşının kucagına bayılmış numarası yap... biraz numaranı sürdür :D herkes nasıl şok olacak...

Not: Oyunculugunu iyi yap. Gülme

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
:devil:banada lazım şaka ama evdekilere:devil:

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
öğretmene yakın bir mesafade oturuyorsun...
mümkün değilse tenefüste falan yaklaşıyorsun...
elinde küçük bir sprey oluyor...
içi su dolu..
hapşırmış gibi yapıyorsun ve bu esnada spreyi de kurbanın yüzüne eline vs gizlice sıkıyorsun...
ondan sonra kurbanın suratını iğrenme duygusu ile nasıl şekilde şekile girdiğini kahkahalar içinde izliyorsun...
bizim bayan hocaya spreyi gösterdiğimiz halde 15 dk kendine gelemedi :D :D :D

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
öncelikle 6 adet c4 alınır. daha sonra okulun birbirinden en uzak noktalarına konulur. ders saatinde patlatılır.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bakalım iyi bi öneri olursa bende şaka yapabilirim.. :devil:

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sınıfın ortasına tavandan bir armut asılır. kimse bir anlam veremeyecektir.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Acayip Süper Fikirleri Olan Arkadaşlar var.. çok güzel yazıcıdan taktikleri çıkarıyorum

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bir tane daha aklıma geldi tüm okul kafasına prezervatif geçirip gelebir. süper eğleniriz.

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Haha çok güzel bazıları özellikle diş macunu :D:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
biz bikeresinde oyuncak yılan koymuştukta öğretmenin masasına kadın ölüyodu ya :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Europass kendine ölü süsü verebilirsin, ama bu duruma okuldakiler sevinirmi üzülürmü orasını bilemeyeceğim :D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Europass kendine ölü süsü verebilirsin, ama bu duruma okuldakiler sevinirmi üzülürmü orasını bilemeyeceğim :D
Europass Değil Neotiger Canım...:excl::excl::excl: Bu Arada Yaşıyormusun? Hiç Ortada Yoksun

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Europass Değil Neotiger Canım...:excl::excl::excl: Bu Arada Yaşıyormusun? Hiç Ortada Yoksun
Pardon ağız alışkanlığı canım :D
Buradayız, bir yere gittiğimiz yok, sadece iş güç nedeniyle biraz uzak kaldım o kadar.