emrewashere
Asistan
Ekli dosyayı görüntüle 21896
wifi pek parlak değil.
sağlayıcınız nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 21896
wifi pek parlak değil.
Turkcell Superonline Fiber 50mbps...sağlayıcınız nedir?
Eger hat cektircekseniz turktelekoma basvurmayin sakin...http://i.hizliresim.com/YDLEqD.png bizler 13 halafiber hattı yok mahallemizde.
Abi benim anlamadığım Hürriyet'in haberine baktım daha demin ve adamlar hala kota aşımında GB başına para isteyeceklerini söylüyor. Bununla ilgili gerçek bilgisi olan var mı ? Yada TTNet kullanıp ta adamları arayıp bilgi alan biri var mı ? Ona göre işlem yapacağım. Dün gece arkadaş Superonline ı aramış sormuş "Kota aşımında para talep edecek misiniz ?" diye adamlar hayır demiş. Yine kimin ne *ok yediği belli değil, sağda solda yalan yanlış haberler var çıldırıyorum şu anda...
Haklısınız böyle düşünmekte, yalan haber dolu heryer. GB başına para talep edilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Öyle bir durum olsa şuanda sitelerde yazardı, yazmak zorundalardı. Fakat böyle bir şey yok, tabii ki ileri de böyle bir şey olabilir. Onu bilemeyiz hiç kimse bilemez. Şuan taahhüt yapanların, sonradan öyle bir durum olursa etkileneceğini düşünmüyorum. Benim de 22Mayıs'ta TTNET ADSL taahhütüm bitiyor ve Turkcell Superonline Fiber'e geçeceğim. Bunla ilgili bayağı araştırdım. Eğer size yardım edebileceğim konular varsa sorabilirsiniz cevaplarım, isterseniz size göre paket bile önerebilirim.
Bana göre paket falan önerme kardeşim. Ben çok gereksiz download yapıyorum takındı haline geldi. Aylık 300 GB ı falan geçiyor yaptığım download. Eğer para falan talep edeceklerse direk mahkemeye başvuruda bulunacağım çünkü taahhütün bitmesine yaklaşık 8 ay falan var
Biraz sakin, şuan da taahhütünüz varsa niye kasıyorsunuz bu kadar. Para falan talep edilmeyecek sadece hızınıza göre AKK dolunca hız düşümü yapılacak ve gece 02:00-08:00 arasında internette AKK sorunu olmadan free bir şekilde takılabileceksiniz. Başka bir durum söz konusu değil.
Benim anlamadığım şey gece 2 sabah 8 arası çoğu kişinin işine yaramayacak bu olay. İlerde bir şey çıkar bak görürsünüz buraya yazıyorum.
Arkadaş ,ne paranoyak bir milletiz ya! Kademeli olarak 2018'in sonunda akk kalkacak dediler ve bugün itibariyle ilk kademeye geçildi. Hala götünden asparagas haber uyduran var.
Bugün ayın biri. AKK'niz sıfırlanmadı mı?
Sıfırlandı. Sırf meraktan kaç saattir boş boş download yapıyorumBugün ayın biri. AKK'niz sıfırlanmadı mı?
Sıfırlandı. Sırf meraktan kaç saattir boş boş download yapıyorum![]()
O kadar ne indiriyorsunuz?Hahahaha yalnız değilmişim geçen ay 400 gb download yapmışım bu ay rekorumu kırmayı düşünüyorum. Var mısın yarışa ?![]()
Geçen ay 843 gb download yaptımSıfırlandı. Sırf meraktan kaç saattir boş boş download yapıyorum![]()
Kore dizilerini 4k indiriyorum
Ben o kadar araştırın, sazan avına düşmeyin dediğimde tepki görüyordum.Canlı yayın:
Hala 3Mbit benim VodafoneNet. Başka Vodafone kullanan var mı?