1 Litre Göz Yaşı

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Can sıkıntısına yine bir şeyler aramaya başladım internetten izlemelik dizi felan ama artık dizilerde hep aynı olunca bayıyor. Anime felan da sıkıyordu iyice bir kaç kore dizisinden sonra onlardan da sıkıldım şimdi japon dizilerini araştırdım ve bu diziyi buldum ilk bölümü çok hüzünlüydü. Ben neredeyse hiç ağlamamış olan beni bile ağlatabilecek kapasiteye sapip bir diziye benziyor bakalım ağlatacak mı?

Konusu sağlık sorunları olan bir kız. Ama nasıl bir sağlık sorunu derseniz biraz feci her gün hücreleri ölüyor yürüme yeteneğini yazma yeteneğini felan kaybetmeye başlıyor tabii bir oğlanla tanıştı galiba aşk olacak. Bu kız günlük yazıyor ama böyle bir hastalığının olduğunu bilmiyor.İzlemenizi tavsiye ederim.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bu diziyi cok onceden duydum ve indirim ama izlemek kismet olmadi.

Kore dizisi sorry i love you yu izledinmi? Benim hayatimin dramidir. Izlediysen kiyaslama yapabilirmisin.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu diziyi cok onceden duydum ve indirim ama izlemek kismet olmadi.

Kore dizisi sorry i love you yu izledinmi? Benim hayatimin dramidir. Izlediysen kiyaslama yapabilirmisin.

İzlemeni tavsiye ederim 11 bölümlük bir şey zaten ben 5. bölümündeyim. Olay gerçekmiş zaten bölüm sonlarında kızın fotoğraflarını gösteriyor.Dün izlerken gözlerim buğulandı.

Dediğin diziyi de izledikten sonra burda bir karşılaştırma yaparım.