+1 Google Butonu Ekleme

Tripmaker

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Google +1 butonu nedir ?

Örneğin; forumlarda bir mesajın gösterilerek “+1″ yazıldığına tanık olmuşsunuzdur. Burda “katılıyorum, aynı fikirdeyim” anlamlarına gelmektedir. Bu mantıkla yola çıkarak Google +1 butonu ise, kullanıcıların sizi onayladığı mesajları göstermektedir. Yani, Google’ın deyimiyle, “+1 düğmeleri sayesinde, kullanıcılar içeriğinizi Google aramada önerebilir.”

Konuyla ilgili detaylı bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz.

vBulletin’e nasıl eklenir ?

postbit_legacy templatesini açın ve bulun,

Kod:
$template_hook[postbit_signature_start]
Üstüne ekleyin,

<script type="text/javascript" src="http://apis.google.com/js/plusone.js"></script>
<g:plusone></g:plusone>

Bu şekilde yaparsanız imzanın üstünde yer alacaktır. Ben denedim üyelerin yazdığı mesajda bile çıkıyor. Ben buna gerek duymadığım için farklı bi yöntem denedim kendi sitemde. Siz istediğiniz yere ekleyebilirsiniz.

Fakat google açısından faydası olurmu bilmiyorum :sleep: Anlatmak isteyen varsa bizde bilgilenmiş oluruz.

Anıl YILDIRIM
En-Dark

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
açıkçası sıralama açısından pek bi faydası görülmedi benim tarafımdan lakin google plus sosyal ağındada paylaşıldığı için +1 lenen konular ziyaretci gelmesi sağlanabilir ordan

bu arada ekleme yapayim kara içine almak isterlerse

Kod:
<fieldset><!-- Bu etiketi +1 düğmesinin görüntülenmesini istediğiniz yere yerleştirin -->
<g:plusone size="medium"></g:plusone>

<!-- Bu görüntüleme çağrısını uygun olan yere yerleştirin -->
bu şekilde yapsınlar

Tripmaker

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Teşekkürler de "kara içine almak isterlerse" demişsin.. Açıklarmısın biraz

Tripmaker

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Caps koyabilirmisin acaba ? Ben mesela kendi yaptığım bi resmin ortasına beğen butonu yerleştirmek istiyorum. Öyle birşey mi ?