22 Aralık 2012 #1 K kavsuka Asistan Katılım 13 Nisan 2012 Mesajlar 253 Reaksiyon puanı 2 Puanları 18 1* bitgamer davetiyesi en iyi oyun trackerlarından bir tanesidir *2 adet yabancı tracker profil resmi lütfen kullanacak arkadaşlar istesin 2-3 gün sonra davetiye gönderilecektir
1* bitgamer davetiyesi en iyi oyun trackerlarından bir tanesidir *2 adet yabancı tracker profil resmi lütfen kullanacak arkadaşlar istesin 2-3 gün sonra davetiye gönderilecektir
22 Aralık 2012 #2 mmuratsal Öğrenci Katılım 12 Aralık 2012 Mesajlar 9 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Kardeşim davetiyeye talibim eğer uygun görürsen... Mail adresini pm attım sana beklemedeyim...Saygılar... Bunlarda profiller ve seedbox resimleri...
Kardeşim davetiyeye talibim eğer uygun görürsen... Mail adresini pm attım sana beklemedeyim...Saygılar... Bunlarda profiller ve seedbox resimleri...
23 Aralık 2012 #3 C ccc123 Öğrenci Katılım 16 Aralık 2012 Mesajlar 33 Reaksiyon puanı 0 Puanları 6 ahmetertunc88@gmail.com şimdiden teşekkürler. http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=314937
25 Aralık 2012 Konuyu başlatan #4 K kavsuka Asistan Katılım 13 Nisan 2012 Mesajlar 253 Reaksiyon puanı 2 Puanları 18 mmuratsal dedi ki: Kardeşim davetiyeye talibim eğer uygun görürsen... Mail adresini pm attım sana beklemedeyim...Saygılar... Bunlarda profiller ve seedbox resimleri... Genişletmek için tıkla ... kardeşim resimler silinmiş galiba ama neyse ben yinede gönderdim hesabı banlatmada ne yaparsan yap
mmuratsal dedi ki: Kardeşim davetiyeye talibim eğer uygun görürsen... Mail adresini pm attım sana beklemedeyim...Saygılar... Bunlarda profiller ve seedbox resimleri... Genişletmek için tıkla ... kardeşim resimler silinmiş galiba ama neyse ben yinede gönderdim hesabı banlatmada ne yaparsan yap
25 Aralık 2012 #5 mmuratsal Öğrenci Katılım 12 Aralık 2012 Mesajlar 9 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 tamamdır teşekkür ettim sağol merak etme banlatmam...Saygılar