1 Adet Zamunda Üyeliği Verilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ne özelliği var ki bu zamunda'nın?
hep şunu merak etmişimdir böyle kapalı siteler nasıl olurda bu kadar ilgi çekiyor public trackerlar varken?
share ratio kontrolü sayesinde mi yaşatıyorlar torrentleri? normalde ne arasam torrentz.eu'dan aratırım seed hangisinde daha çoksa bakarım fake olmadığı anlaşılıyorsa indiririm son hızı da rahat görürüm :)
ee bunları public trackerlar sağlıyorsa ne amaçla uzun uğraşlar sonucu zamunda benzeri yerlere üye olunur?
küçümsediğimden değil bilmediğimden soruyorum, bi faydası varsa bende referans aramaya başlarm:D

davutsaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer biraz farklı bir sinema kültürüne sahipsen örneğin noir,alfred hitchcock ve eski şaheser filmleri arıyorsan kaliteli trackerlarda bulursun ancak.ve tek kişi seed etse bile en yüksek hızda alırsın o dosyayı open tracker bende kullandım zamanında ama closed trackerlar bir hazine bence.örneğin karagarga üyeliğim var müthiş bir arşivi var diyebilirim.

ne özelliği var ki bu zamunda'nın?
hep şunu merak etmişimdir böyle kapalı siteler nasıl olurda bu kadar ilgi çekiyor public trackerlar varken?
share ratio kontrolü sayesinde mi yaşatıyorlar torrentleri? normalde ne arasam torrentz.eu'dan aratırım seed hangisinde daha çoksa bakarım fake olmadığı anlaşılıyorsa indiririm son hızı da rahat görürüm :)
ee bunları public trackerlar sağlıyorsa ne amaçla uzun uğraşlar sonucu zamunda benzeri yerlere üye olunur?
küçümsediğimden değil bilmediğimden soruyorum, bi faydası varsa bende referans aramaya başlarm:D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Üyelik verildiği için konu KİLİT !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...