1.700TL'ye Telefon Önerisi?

Manyax1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefonumu kırdığım için 3 aydır telefonum yoktu ve telefon almaya karar verdiler.Sizce bu paraya HTC One e8 mi almalıyım.Başka önerebileceğiniz telefon var mı. Önceden HTC kullandığım için HTC'yi çok sevmişimdir.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Boyut performans kralı nedir abi ahahahahasnana ulan ya. Şaka bi yana başlığı görünce e8 aklıma gelmişti zaten ben e8 öneririm ama küçük telefon istersen biraz daha z3c alabilirsin fena bisey. Ama e8 iyidir yani mahcup etmez

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
z3 compact a bak bence boyut/performans kralı androidde... :) ama e8 de güzel alabilirsin...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeşim ne alırsan al içine sineni al z3c süper telefon ama htc beğeniyorsan htc al :thumbup1:

Alperen Atalay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben ilk başlarda s5 mini düşünüyordum 1000tl gibi bir fiyatı vardı ama iphoneları görünce kararım değişti iphone al 4 bile olsa iphone al

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ikinci el iPhone 6 bu fiyata alabilirsin bu sayılanlardan çok çok daha iyi 4 sene kafan rahat eder.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İkinci el iphone alabilirsin demişlerde ne olur ne olmaz sonuçta 1700 tl veriyorsunuz sıfır alın kafanız rahat olsun.

Z3c, HTC E8 ve İphone 5s önerebilirim şu anda.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Ben abartılı buldum. Yıl 2015 sırf apple olsun diye gerekirse iphone 4 al diyorsun.
Adam bu bütçeyle şu an sadece 4s alabiliyor sıfır olarak. 4S almaya değer mı? Değmez hatta 5 almaya bile degmez bence. Bu yüzden abartılı buldum o önerini.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben abartılı buldum. Yıl 2015 sırf apple olsun diye gerekirse iphone 4 al diyorsun.
Adam bu bütçeyle şu an sadece 4s alabiliyor sıfır olarak. 4S almaya değer mı? Değmez hatta 5 almaya bile degmez bence. Bu yüzden abartılı buldum o önerini.

Bencede aşırı abartmış arkadaş. 4'ün güncelleme desteği bitti zaten donanımıda artık yetersiz olmaya başladı günümüzün oyunlarına vs.

Açarmı oynatırmı? oynatır ama bir zamandan sonra yeni oyunlar çıkıcak o zaman düzgün oynatmaz.

Zaten app store'da ki uygulamaların açıklamasında ios'un kaçıncı sürümünü gerektirdiği yazıyor, iphone 4'de mesela ios 7 var diyelim ios 8 isteyen bir uygulamayı ya göremezsiniz yada indirip kullanamazsınız ben böyle biliyorum.

Artık günümüz için 4 olmaz 4s olabilir ama 4 öldü artık.

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bencede aşırı abartmış arkadaş. 4'ün güncelleme desteği bitti zaten donanımıda artık yetersiz olmaya başladı günümüzün oyunlarına vs.

Açarmı oynatırmı? oynatır ama bir zamandan sonra yeni oyunlar çıkıcak o zaman düzgün oynatmaz.

Zaten app store'da ki uygulamaların açıklamasında ios'un kaçıncı sürümünü gerektirdiği yazıyor, iphone 4'de mesela ios 7 var diyelim ios 8 isteyen bir uygulamayı ya göremezsiniz yada indirip kullanamazsınız ben böyle biliyorum.

Artık günümüz için 4 olmaz 4s olabilir ama 4 öldü artık.

4s bile bence olmaz ama yinede alicak kisinin tercihi 5s alinabilir tabii

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
4s bile bence olmaz ama yinede alicak kisinin tercihi 5s alinabilir tabii

4s'i de küçümsememek lazım ara ara ufak yarım mili saniyeden bile az 0.2 mili saniye ufak takılmalar olabiliyor ama yinede akıcı ve performanslı bir telefon.

Yan komşumuz kullanıyor arayüzde sorun görmedim yani 0.2 mili saniyelik takılmalar olabiliyor oda arkada milyon şey açıyor telefonda 500 app varsa 400'ü açıktır.

Arkada açık olması bir işe yaramıyor zaten otomadik donduruyor ama stabiliteyede biraz -si var yani kapatınca güzel çalışıyor cihaz.