1.000TL Arası Laptop Tavsiyesi

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Merhaba arkadaşlar bütçem 1.000TL üniversite için laptop lazım istediğim özellikler biraz daha rahat taşınabilirlik açısından fazla ağır olmayan günlük yaşantımı karşılayabilecek aynı zaman da biraz performans açısından yüksek bir laptop lazım bütçem 1.000TL ama 100-200TL de geçebilir ve ayrıca güvenilir bir marka olursa daha iyi olur tavsiye de bulunursanız çok sevinirim (:

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bütçem 1.000TL üniversite için laptop lazım istediğim özellikler biraz daha rahat taşınabilirlik açısından fazla ağır olmayan günlük yaşantımı karşılayabilecek aynı zaman da biraz performans açısından yüksek bir laptop lazım bütçem 1.000TL ama 100-200TL de geçebilir ve ayrıca güvenilir bir marka olursa daha iyi olur tavsiye de bulunursanız çok sevinirim (:

Merhaba hocam hayırlı olsun şimdiden alacağın laptop için.. Marka olarak dell önerdim servis ve müşteri hizmetleri açısından iyidir artı kasa olarak da sağlamdır.. Günlük istediğin özellikleri karşılayacak cinstendir.

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
arkdadaşlar tavsiyelerinize uyucam hepinize teşekkür ederim ama ben [MENTION=81020]POWER[/MENTION] önerdiği laptopu daha çok beyendim sanırım onu alıcam yanlız daha farklı sistem önerebilirseniz sevinirim gerçekten (: