000webhosta reklam engelleme

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
yeni bir site açtım ve bu siteyi açınca resimde ki gibi 000webhost reklamı geliyor nasıl kaldırıllır...

000webhost.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

biri yardım etsin yeni açtım acil kaldırmam lazım

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Muhtemelen satın aldığınız host şirketinin reklamıdır.Onlar ile iletişime geçin.

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Muhtemelen satın aldığınız host şirketinin reklamıdır.Onlar ile iletişime geçin.

tabi onlarında site yabancı olunca iletişime geçemiyorum siz reklamsız ücretsiz hosting servisi biliyor musunuz

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tabi onlarında site yabancı olunca iletişime geçemiyorum siz reklamsız ücretsiz hosting servisi biliyor musunuz

Ben pek anlamıyorum o işleren sadece bunu bildiğim için yazdım ama ingilizce bilen biri sayesinde şirketle iletişime geçip kaldırmalarını isteyebilirsiniz.

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
000webhost.com'un reklamları onlar, onları kaldıramazsın. Buyur reklamsız hosting üstelik ücretsiz: http://www.hostinger.web.tr/
Bazı kısıtlamalar var tamamen özgür değilsin. Mesela alan adı mustafa.esy.es şeklinde veriliyor. Birkaç seçenek var.

Profesyonel bir şey yapmak istiyorsan pek önermem. 15-20 TL civarına kendi domainini alabilirsin.

ThanatosDharma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Reklam önemli değil aç eğer gerçekten birşeyler başardığını hissediyorsan paralı hosta geçersin. Ben öyle çok pişman oldum. Mesela site açarım dedim herşeyi tamam host falan 1 haftada sıkıldım.