Technoob
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 111
Bu normal mi pek Ios’a hakim değilim de.
Gayet iyi değerler hocam. 1 yıllık İPhone SE'de %83 pil sağlığı varBu normal mi pek Ios’a hakim değilim de.
2 yıllık XR'da 93 pil sağlığı var. Oranlarsak hızlı düşüyor sanırım sizin cihazınız.
XR ve Xs serisi pil sağlığı olarak çok başarılı gerçekten. 11 serisi ve SE tam tersine su gibi gidiyor.Ben Ocak 8 de Xr aldım mesela 7 ay sonra %1 düşüş yaşadım![]()
Evet dediğim gibi SE ile 1 yılda %17 pil kaybı var.XR ve Xs serisi pil sağlığı olarak çok başarılı gerçekten. 11 serisi ve SE tam tersine su gibi gidiyor.
İphone 11 almak istemiyor olma nedenim tam olarak bu sebepten ötürü.XR ve Xs serisi pil sağlığı olarak çok başarılı gerçekten. 11 serisi ve SE tam tersine su gibi gidiyor.
Aynen öyle. iPhone 11 Pro yu 3-4 ay kullanmıştım pil sağlığı %91 lere düşmüştü.XR ve Xs serisi pil sağlığı olarak çok başarılı gerçekten. 11 serisi ve SE tam tersine su gibi gidiyor.
Normal.Bu normal mi pek Ios’a hakim değilim de.
Güzel.Bu normal mi pek Ios’a hakim değilim de.
Maalesef 11 ailesinde batarya sağlığı hızlı düşüyor.Se 2020 de benzer durum var.Arkadaşlar eski bir konu ama yazmak istedim. Bir haftadır XR kullanıyorum gerçekten pili çok iyi gidiyor telefonla fazla oynamadım mesela 2 gün şarj gitti. Bir de sanırım XR'ı gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum zaten çok akıcı bir şekilde kullanılıyor.
Ayrıca iPhone 11 serisinin gerçekten pilinde sorun var mı merak ediyorum nerede görsem 11'lerin pil sağlığı hızlı düşüyor gibi SE 2020'nin de bataryası küçük olduğu için çok şarj ediliyor o yüzden pil sağlığı hızlı düşüyor sanırım.