Soru 0 Uyarılı hesaba 1 haftalık ban?

Bu konuyu okuyanlar

N

Nixc0rs

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar, Ben Ali Rıza (Nixc0r). Bir banla alakalı olarak profilde yazdığım, huzur bozmayacak, yalnızca banı eleştiri mahiyetinde olan bir mesaj sebebiyle 1 aylık bir ban yedim. Şimdi arkadaşlar, daha önce bu forumda moderatörlük yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim: 0 uyarılı hesap, 1 mesajdan dolayı 1 aylık bir ban almaz. Üyeye önce uyarısını verirsin, baktın üye düzelmiyor, uçuşan üyelere kaydını girersin. Ancak, yalnızca bir mesajdan dolayı bu üyeyi banlayamazsın. Yaklaşık 4 yıldır bu forumdayım ve 6-7 ayımı da yönetici olarak geçirdim. Ancak, gerçekten böyle bir saçmalık görmedim. Atılan banlara haksız derken, atılan ban gerçekten göz yaşartıcı harika.
 

Alanur Erdemir

vampir
Admin
SDN
Katılım
17 Şubat 2021
Mesajlar
10,078
Çözümler
129
Reaksiyon puanı
16,965
Puanları
113
Merhaba Sn. Ali Rıza, uyarı sorunun ile ben ilgileneceğim.

0 uyarılı hesap, 1 mesajdan dolayı 1 aylık bir ban almaz.

Uyarı verme durumunda kişinin kaç uyarısı olup olmadığına bakılmamaktadır, yaptığı davranış yanlış ise ona uyarı verilir. 0 uyarılı olması bir şey ifade etmiyor.

yalnızca bir mesajdan dolayı bu üyeyi banlayamazsın.

Eğer ki atılan mesaj yanlış ise ve mevcut yönetimi eleştirmeyi aşıp huzur bozucu bir davranışsa, müdahâle edilmediği durumda huzur bozucu tartışma oluşturma potansiyelinde ise banlayabiliriz. Uyarı vermenin 1-2 mesajı yoktur.

Hayırlı günler, umarım sorununuza yardımcı olabilmişimdir.
 
Üst