0 bilgi ile site kurmak.Bilgisi olanlar içeri.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar Hostinger Türkiyeden bir alan adı aldım ücretsiz :D Site linkine tıklıyorum
/ dizini
.Qarantina
.tmb
.file?manajer

Var. Kontrol paneli çok karışık geldi bana :D Biraz yol yordam gösterir misiniz ? Mesela hazır temalı bir site nasıl yaparım bu alan adını şuanda bom boş bir site :D

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş senin gibi sıfırdan başlayan biri olarak emin ol sadece Google da Wordpress i araştırarak başla bu işe.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
WordPress guzel bi seçim ama yanlış yerden başlamışın alan adı alarak site kurulmaz kursanda ölesine kurarsın. ilk önce araştırma bilgi, ar-ge yapman lazım ki hitli bi site olsun.

1- html bilmen gerekir DİV, İFRAMELER , META TAGLAR daha bir sürü kodlar . . .

2- Adobe Dreamviewer , Photoshop programlarına hakim olman gerekir ( Photoshop sadece resim düzenleme aracı görenler photoshopun P sini bilmedikleri anlamına gelir. 3D GÖRÜNTÜ , TRANSPARAN, PNG Kaydırma

3- NotePadd++ Programıyla basitçe başlamanı önerrim

4- Ms office programlarına hakim olman lazım

5- İyi bir yazım , imla türkçe bilgin olması lazım / başka sitelerden alıntı yaparak bi yerlere ulaşılmaz

6- Alan adı bu aşamalardan sonra alınır

. . . Böyle devam eder fazla uzatmayım :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Uzun bir süreç diyorsunuz :)

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dreamviewer için hazır site şablonları bulup onları düzenleyerek başlayabilirsin. kodlarıda incele aklına takılanı araştır yavaş yavaş öğrenirsin. yok daha basit bir şey istiyorum diyorsan web page maker diye bir program var. sürükle bırak olayı ile dahi web sitesi yapabilirsin

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
WordPress guzel bi seçim ama yanlış yerden başlamışın alan adı alarak site kurulmaz kursanda ölesine kurarsın. ilk önce araştırma bilgi, ar-ge yapman lazım ki hitli bi site olsun.

1- html bilmen gerekir DİV, İFRAMELER , META TAGLAR daha bir sürü kodlar . . .

2- Adobe Dreamviewer , Photoshop programlarına hakim olman gerekir ( Photoshop sadece resim düzenleme aracı görenler photoshopun P sini bilmedikleri anlamına gelir. 3D GÖRÜNTÜ , TRANSPARAN, PNG Kaydırma

3- NotePadd++ Programıyla basitçe başlamanı önerrim

4- Ms office programlarına hakim olman lazım

5- İyi bir yazım , imla türkçe bilgin olması lazım / başka sitelerden alıntı yaparak bi yerlere ulaşılmaz

6- Alan adı bu aşamalardan sonra alınır

. . . Böyle devam eder fazla uzatmayım :)

Ms office neden

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ms office Yazım hatalarını düzeltmek için, Sitene grafikler Smart art ' Lar eklemek için herkes kullanacak diye bi şart yok zorunlu da değil ama Profesyoneller kullanır, Adobe Illustrator ve Indesign tam sana göre ek olarak bi araştır

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=322625]Connections[/MENTION] verdiğin bilgiler için çok saol :) Sorularım olursa kime soracağım ortaya çıktı :P Aklımda çok iyi bir site projesi var ama şuanda 0 'ım :) HTML öğlenmek için başlıyorum en kısa zamanda :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hostingerde Forum, blog gibi hazır kurulumlar var. Web Sitesi başlığı altında Otomatik Yükleyici ile kurabilirsin.

Oradakiler dışında farklı bir tema ekleyemez miyim :=

öylesine1i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
0 bilgi ile site kurmak yerine bilgi toplamayı denesen daha iyi olur

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İşte [MENTION=333482]öylesine1i[/MENTION] bilgi toplamaya başlıyorum bu günden itibaren :) Yol yoldam gösterecek var ise her zaman açığım :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aslında form tarzında bir şey ancak tasarımı bana özgün olmasını istiyorum :D Ama sanırım onun için yazı beklemeliyim şuanda forum tarzı bir şey istiyorum [MENTION=39332]engerex[/MENTION]

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Otomatik yükleyici de 9 blog, 12 portal, 4 eticaret, 5 tema, 5 resim galerisi, 3 wiki ve bir kaç daha kurulum var. Bunların dışında hazır sitelerde var.
Seç beğen birini. Ben mybb deniyorum.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
madem öğrenmek istiyorsun buyur burdan başla. www.acikakademi.com

hem masaüstü hemde web uygulamaları geliştirebilirsin tam manasıyla öğrendikten sonra