eronis
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,382
Bu numara size kendini sanki Vodafone gibi tanıtacak ve sizi inandırmak için ellerinde her şey olacak. İsiminizi, numaranızı söyleyecekler, şu tuşa basın diyecekler, sakın bir şeye basmayın ! Diyecekler ki hattınızın (atıyorum) 200TL borcu vardır. 1000TL borcu olduğunu iddia ettikleri de oluyormuş. Bana 200 küsür dediler. Bunların telefonunu kapatıp hemen vodafone sitesine girdim ki borç yok ! LUL
Sonra biraz araştırdım, böyle arayan olursa şifre "Anana da para yollayım mı" imiş
Anında kapatıyorlarmış. Bu bir küfür değil ve kesinlikle dava konusu yapılamaz. Aman diyim ! Birine para yollamadan online'dan bakın. Gün başı faiz gelecek, hattınız kapanacak falan diyince panik yapmıştım ama neyse ki düşmeyecek kadar akıllıydım LUL 
Hiçbir hakim, polis, sizi bizzat aramaz. Kapınıza gelir polisler, uslu uslu götürürler sizi. Kolluk kuvvetleri boşa yok. Karakolda güzel güzel alırlar ifadenizi. Ayrıca eğer telefonun bir başkasının eline geçti ve polisin, savcının bundan haberi varsa bu zaten onların işi
Biliyorsanız tamam, icabına bakın. Benim için bir sorun yok yani ? Olmaması lazım ?
Yani yapmaları gereken kendi görevleri. Bunun için bir ücret isteme falan mümkün değil. Sizi korumak onların görevi.
HİÇKİMSEYE TELEFONDA GÜVENİP DE BİLGİLERİNİZİ VERMEYİN!

Hiçbir hakim, polis, sizi bizzat aramaz. Kapınıza gelir polisler, uslu uslu götürürler sizi. Kolluk kuvvetleri boşa yok. Karakolda güzel güzel alırlar ifadenizi. Ayrıca eğer telefonun bir başkasının eline geçti ve polisin, savcının bundan haberi varsa bu zaten onların işi

HİÇKİMSEYE TELEFONDA GÜVENİP DE BİLGİLERİNİZİ VERMEYİN!