0 542 380 42 91 - Bu numaraya dikkat !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eronis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bu numara size kendini sanki Vodafone gibi tanıtacak ve sizi inandırmak için ellerinde her şey olacak. İsiminizi, numaranızı söyleyecekler, şu tuşa basın diyecekler, sakın bir şeye basmayın ! Diyecekler ki hattınızın (atıyorum) 200TL borcu vardır. 1000TL borcu olduğunu iddia ettikleri de oluyormuş. Bana 200 küsür dediler. Bunların telefonunu kapatıp hemen vodafone sitesine girdim ki borç yok ! LUL :p Sonra biraz araştırdım, böyle arayan olursa şifre "Anana da para yollayım mı" imiş :D Anında kapatıyorlarmış. Bu bir küfür değil ve kesinlikle dava konusu yapılamaz. Aman diyim ! Birine para yollamadan online'dan bakın. Gün başı faiz gelecek, hattınız kapanacak falan diyince panik yapmıştım ama neyse ki düşmeyecek kadar akıllıydım LUL :p

Hiçbir hakim, polis, sizi bizzat aramaz. Kapınıza gelir polisler, uslu uslu götürürler sizi. Kolluk kuvvetleri boşa yok. Karakolda güzel güzel alırlar ifadenizi. Ayrıca eğer telefonun bir başkasının eline geçti ve polisin, savcının bundan haberi varsa bu zaten onların işi :D Biliyorsanız tamam, icabına bakın. Benim için bir sorun yok yani ? Olmaması lazım ? :D Yani yapmaları gereken kendi görevleri. Bunun için bir ücret isteme falan mümkün değil. Sizi korumak onların görevi.

HİÇKİMSEYE TELEFONDA GÜVENİP DE BİLGİLERİNİZİ VERMEYİN!

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Kesinlikle katılıyorum.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Güzel bilgilendirme. Bu arada geçmiş olsun. :)

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Güzel bilgilendirme. Bu arada geçmiş olsun. :)
Bana bir şey geçmedi, ben burada adamlara geçirme amacıyla yazdım konuyu. Çok iyi de geçti, çok güzel iyi geçti tamam mı ? :p

---- Mesajlar birleştirildi ----

Herkesin geçirmesine kimse karışamaz. Ben o şekil geçiririm, öteki şu şekil geçirir, şu şu şekil geçirir. Değildir ! Geçirmenin dolandırmaktan daha fazla anlamı olup birden fazla çeşitli olmakla birlikte, amma ve lakin, öyle değildir. Yorumlamam bu kadar dostlar... :P

Son düzenleme:

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Bana bir şey geçmedi, ben burada adamlara geçirme amacıyla yazdım konuyu. Çok iyi de geçti, çok güzel iyi geçti tamam mı ? :p

Herkesin geçirmesine kimse karışamaz. Ben o şekil geçiririm, öteki şu şekil geçirir, şu şu şekil geçirir. Değildir ! Geçirmenin dolandırmaktan daha fazla anlamı olup birden fazla çeşitli olmakla birlikte, amma ve lakin, öyle değildir. Yorumlamam bu kadar dostlar... :p

Kim kime geçirmiş kafam karıştı :D:D

Sahte facebook arkadaşlarına da dikkat etmek gerek, adam profil kopyalayıp milleti ekliyor sonra arkadaşı gibi konuşup dolandırıyor.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Bana da 2007-2011 yılları arasında ödediğim kredi borcunun faizini fazla ödediğimi ve misliyle alabileceğimi söylediler. Yaşım daha 18 :D Okul aidatı felan deseydi inanabilirdim :P

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Doğru. Halbuki o kadar da insanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz.
Bak misal, ben yıllardır forumlarda teknoloji ile ilgili, bilgisayarlarla ilgili, işletim sistemleriyle ilgili yazıyorum, çiziyorum, bilinçlendirmeye çalışıyorum. Toplumun yüzde kaçı bilinçlendi ? LUL :P Yani yazdığını üşenmeyip okuyan 3-5 kişiden 1-2'si dediğini ciddiye alıp dikkatli davranacaktır. Onlar da ne kadar kişiye ulaşabilir ?

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Bak misal, ben yıllardır forumlarda teknoloji ile ilgili, bilgisayarlarla ilgili, işletim sistemleriyle ilgili yazıyorum, çiziyorum, bilinçlendirmeye çalışıyorum. Toplumun yüzde kaçı bilinçlendi ? LUL :p Yani yazdığını üşenmeyip okuyan 3-5 kişiden 1-2'si dediğini ciddiye alıp dikkatli davranacaktır. Onlar da ne kadar kişiye ulaşabilir ?

Evet, maalesef bu da bizim toplumumuza özgü bir şey...

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Bak misal, ben yıllardır forumlarda teknoloji ile ilgili, bilgisayarlarla ilgili, işletim sistemleriyle ilgili yazıyorum, çiziyorum, bilinçlendirmeye çalışıyorum. Toplumun yüzde kaçı bilinçlendi ? LUL :p Yani yazdığını üşenmeyip okuyan 3-5 kişiden 1-2'si dediğini ciddiye alıp dikkatli davranacaktır. Onlar da ne kadar kişiye ulaşabilir ?

:D daha okunaklı yazarsan ayrı ayrı paragraflar şekilde belki o okuyup bilgilenen kişi sayısı artar .D .D

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Öyle abi! Çocuk gibi armut piş, ağzıma düş, onu istiyorlar. Google'da bir cümle yazıp sorularının cevabını bulabilirler, onun yerine niye uğraşsınlar, eşşek var başlarında. Biz ararız onların yerine. Bir de evinize geleyim de bedavaya bilgisayarınızı tamir edeyim ? Onlara üşenmemiş, zamanımı vermiş, yazmışım, kısalmış 2 cümlelik versiyonunu utanmadan istiyorlar. Ben bundan şunu anlarım "Dayak yemeyi severim".

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Öyle abi! Çocuk gibi armut piş, ağzıma düş, onu istiyorlar. Google'da bir cümle yazıp sorularının cevabını bulabilirler, onun yerine niye uğraşsınlar, eşşek var başlarında. Biz ararız onların yerine. Bir de evinize geleyim de bedavaya bilgisayarınızı tamir edeyim ? Onlara üşenmemiş, zamanımı vermiş, yazmışım, kısalmış 2 cümlelik versiyonunu utanmadan istiyorlar. Ben bundan şunu anlarım "Dayak yemeyi severim".
Haklısın anlamayan sorar açıklarız

zaten anlamama gibi bir ihtimali yok o ayrı bir konu :d

Son düzenleme: