Furkan Emir
Öğrenci
0-3000 arasında telefon arıyorum kasmayan ve bataryası uzun giden bi telefon önerirmisiniz
İphone 6s ama bataryası pek uzun gitmiyor.0-3000 arasında telefon arıyorum kasmayan ve bataryası uzun giden bi telefon önerirmisiniz
Fiyatı düşmezIphone 7 kesinlikle bırak fiyatu düşsün biraz sonra kıy paraya al
Kronik sorunlardan yana çok şikayet var.peki LG G5 tavsiye ediyomusunuz almalımıyım
Kronik hatalarını genel olarak sayabilirmisin. bende telefon bakıyorum ama LG G5 hoşuma giden telefonlardan.Kronik sorunlardan yana çok şikayet var.![]()
Ghost screen bir de modüler tarafta zamanla açılma yaşaysn kullanıcılar varKronik hatalarını genel olarak sayabilirmisin. bende telefon bakıyorum ama LG G5 hoşuma giden telefonlardan.
Sen böyle diyince merak ettim. (Nette baktım ama ciddi birşeyle kaşılaşamadım)
Ekranda sararma var diyorlar bataryada ısınma var diye çok şikayet var ve güncelleme geç geliyor dediklerini Hatırlıyorum.Kronik hatalarını genel olarak sayabilirmisin. bende telefon bakıyorum ama LG G5 hoşuma giden telefonlardan.
Sen böyle diyince merak ettim. (Nette baktım ama ciddi birşeyle kaşılaşamadım)
Sony'nin telleri fena değil.Xperia Z3+ önerir misiniz peki ? o telefon hakkındaki düşünceleriniz neler?
Xperia XZ ne zaman geliyor? almak istiyorum tam benlik ama hiçbir yerde göremedim bilgisini